Στην 8αδα του Αμβούργου ο Τσιτσιπάς – VIDEO

Στην πρώτη του παρουσία στο Hamburg European Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε και δεύτερη straight sets νίκη στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης, παίρνοντας το εισιτήριο για τους καλύτερους “8”.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον clay court specialist, Πάμπλο Κουέβας, επικράτησε 6-4, 7-5 του πολύπειρου Ουρουγουανού και σφράγισε το ραντεβού με τον εξίσου δύσκολο στο χώμα, Ντούσαν Λάγιοβιτς ο οποίος, λίγο νωρίτερα,

έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ κερδίζοντας με 6-1, 6-2 το Νο8 του ταμπλό.

Ήταν η 3η νίκη σε ισάριθμα ραντεβού με τον 34χρονο Κουέβας για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος “μίλησε” στο τέλος και των δύο σετ, με καθοριστικό break στο σερβίς του αντιπάλου του.

Οι δύο άνδρες ήταν ισάξιοι στο κεντρικό court του Rothenbaum Tennis Center του Αμβούργου, με τον Στέφανο να σώζει τεσσερα break points του Κουέβας στο 4-4 του εναρκτήριου σετ, πριν πετύχει το πολυπόθητο break στο 10ο game (6-4), μετά από double fault του Ουρουγουανού.

Η εικόνα στο 2ο σετ δεν άλλαξε με τους δύο τενίστες να διατηρούν ελεγχόμενα το σερβίς τους, μέχρι το 12ο game όπου ο Τσιτσιπάς σημείωσε ένα ακόμη break, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση μετά από 1 ώρα και 32 λεπτα.

Έτσι, την Παρασκευή ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον οποίον έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν και μοιράζονται από μια νίκη. Ο 30χρονος Σέρβος, Νο24 στον κόσμο, είχε κερδίσει 3-0 στον 1ο γύρο του Wimbledon 2017 ενώ ο Έλληνας άσος πήρε την εκδίκησή του στο China Open με ανατροπή.

What a rally, what a point

@StefTsitsipas is into the quarters at the #HamburgOpen pic.twitter.com/rf8NszVgh7

ATP Tour (@atptour) September 24, 2020

"A tough cookie?"

Every day's a school day for @StefTsitsipas #HamburgOpen pic.twitter.com/NcRmWi6dag

Tennis TV (@TennisTV) September 24, 2020

HAMBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Στην 8αδα του Αμβούργου ο ΤσιτσιπάςVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα