Στέφανος, Μαρία και Μάρκος ανταπέδωσαν τις ευχές του Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχήθηκε Χριστός Ανέστη σε όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους, με τον Στέφανο Τσιτσιπά, την Μαρία Σάκκαρη και τον Μάρκο Παγδατή να ανταποδίδουν…

Ο Νο1 τενίστας του πλανήτη κοινοποίησε μια φωτογραφία με την σημαία της Σερβίας πάνω σε ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά και ευχήθηκε σε όλη την Ορθοδοξία, γράφοντας στα Σέρβικα. Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη και Μάρκος Παγδατής του απάντησαν, λαμβάνοντας εκ νέου την αγάπη από τον Νόβακ.

“Εύχομαι

καλό Πάσχα σε όλα τα Ορθόδοξα έθνη. Χριστός Ανέστη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και να σας φέρει Ειρήνη και Αγάπη στις καρδιές και στα σπίτια σας”, έγραψε ο Νόλε.

Πρώτος ανταπέδωσε τις ευχές ο Μάρκος Παγδατής, γράφοντας στα greeklish: “Χριστός Ανέστη φίλε μου”, για να λάβει απάντηση από τον Σέρβο με μια καρδιά.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη σκυτάλη και έγραψε στα ελληνικά: “Χριστός Ανέστη!”, με τον Τζόκοβιτς να απαντάει επίσης με μια καρδιά.

Ακολούθησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έγραψε: “Δεν μιλάω Σέρβικα, όμως έχω καταλάβει τουλάχιστον τα μισά από αυτά που έγραψες. Τι έκπληξη. Χριστός Ανέστη Νόλε”.

Ο Σέρβος πρωταθλητής απάντησε στον Στέφανο: “Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά φίλε μου. Σου εύχομαι μια υπέροχη ημέρα, για σένα και την οικογένειά σου”.

Η εν λόγω ανάρτηση του Σέρβου τενίστα και οι απαντήσεις Στέφανου, Μαρίας και Μάρκου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Свим православним народима желим Срећан Ускрс. Христос Воскресе. Бог вас све Благословио и унео вам Мира и Љубави у срца и у ваше домове

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις 19 Απρ, 2020 στις 3:16 πμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας 

The post Στέφανος, Μαρία και Μάρκος ανταπέδωσαν τις ευχές του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα