Τουρνουά 5 εβδομάδων από Μουράτογλου

Η ακαδημία Mouratoglou Tennis Academy θα διοργανώσει ένα από τα πρώτα τενιστικά γεγονότα στην Ευρώπη, στην μετά-κορονοϊού εποχή που προσπαθεί να εισέλθει η Γηραιά Ήπειρος.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ακαδημίας και προπονητή της Σερίνα Γουίλιαμς, πρόκειται για μια πρωτότυπη διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όμως θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και χρηματικά έπαθλα, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε τενίστες που ανήκουν στα υψηλά στρώματα της κατάταξης, να πάρουν αγώνες στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμη

στην επανέναρξη της επίσημης σεζόν.

Μάλιστα, την συμμετοχή του στο Ultimate Tennis Showdown έχει δηλώσει και ο Νταβίντ Γκοφάν, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Το Ultimate Tennis Showdown είναι κάτι εναλλακτικό σε σχέση με αυτό που ήδη υπάρχει. Είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να αναδείξει το απίστευτο ταλέντο, τον αθλητισμό και τις προσωπικότητες ενός μεγάλου φάσματος παικτών. Προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση, στοχεύοντας σε νεαρότερους τενίστες και κοινό ενώ θα κατανείμει διαφορετικά τα χρηματικά έπαθλα ανάμεσα στους παίκτες” τόνισε ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει 16 Μαΐου με την αναμέτρηση Γκοφάν-Πόπιριν και κάθε εβδομάδα θα διεξάγονται 10 παιχνίδια που θα μεταδίδονται και τηλεοπτικά μέσω της πλατφόρμας http://utslive.tv/.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η Rafael Nadal Academy, βρίσκεται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες με την ATP προκειμένου να διοργανώσει κάτι παρόμοιο στις εγκαταστάσεις της στη Μαγιόρκα.

Δύο από τις σημαντικότερες ακαδημίες στον κόσμο, παλεύουν για τις εντυπώσεις και την ουσία, σε μια περίοδο όπου όλοι διψούν για τένις καθώς η τενιστική δραστηριότητα έχει “παγώσει” από τις αρχές Μαρτίου.

The post Τουρνουά 5 εβδομάδων από Μουράτογλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα