Στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες ο Καρλίτος (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ πάλεψε σε ένα κλειστό εναρκτήριο σετ κόντρα στον μαχητικό Αντρέα Βαβασόρι, πριν βρει τον καλύτερό του εαυτό στο 2ο σετ και φτάσει στην τελική επικράτηση, εξασφαλίζοντας θέση στα ημιτελικά του Argentina Open.

Το Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 7-6(1), 6-1 του 28χρονου Ιταλού, Νο152 της κατάταξης, πετυχαίνοντας την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στο Μπουένος Άιρες,

έχοντας κατακτήσει το τουρνουά στο περσινό του ντεμπούτο.

Το εναρκτήριο σετ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς οι δύο τενίστες, κρατούσαν το σερβίς τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Όμως, στο tie break ο Αλκαράθ ανέβασε στροφές, έφτασε γρήγορα στο 6-0 και πήρε το προβάδισμα μετά από μια ώρα αγώνα.

Με τη ψυχολογία υπέρ του, ο 20χρονος ήταν ανίκητος στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα και ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά.

“Πιστεύω στο 1ο σετ, έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω το σερβίς του και να διαχειριστώ τον αέρα. Έπαιξα καλύτερα στο 2ο. Έπεσε το σερβίς του, έβγαλα περισσότερες επιστροφές και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου” είπε ο Αλκαράθ.

Ο Ισπανός στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (23:00GR) τον Νίκολας Τζάρι που πέτυχε σπουδαία ανατροπή με 4-6, 7-5, 6-0 επί του Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί.

Στον άλλο ημιτελικό (21:00GR), θα αναμετρηθούν οι γηπεδούχοι Φακούντο Ντίαζ Ακόστα και Φεντερίκο Κορία.

Ο Κορία, βγήκε νικητής από τον εμφύλιο με το Νο5 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπαέζ επικρατώντας του συμπατριώτη του με 6-1, 6-4 ενώ ο Ακόστα επιβλήθηκε 6-4, 6-4 του Ντούσαν Λάγιοβιτς.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες ο Καρλίτος (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπουένος Άιρες, Καρλίτος,bouenos aires, karlitos