Ρότερνταμ: Στα ημιτελικά με 200 νίκες καριέρας ο Σίνερ (vids)

O Γιάνικ Σίνερ διατήρησε το αήττητο μέσα στο 2024 ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς με 7-6(4), 1-1 με τον Καναδό να εγκαταλείπει την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού στο ισχίο, στέλνοντας τον Ιταλό στα ημιτελικά του Ρότερνταμ για 2η σερί χρονιά με τον Νο4 του κόσμου να φτάνει στις 200 νίκες καριέρας. 

Get well soon, Milos!

Milos Raonic is forced to retire vs Sinner with injury. Jannik moves into the semi-finals #abnamroopen pic.twitter.com/8nGML0txfj

Tennis TV (@TennisTV) February 16, 2024

Ο Σίνερ σημείωσε την 10η σερί νίκη για φέτος, ενώ σε περίπτωση που καταφέρει να κάνει ακόμα δύο νίκες φτάνοντας μέχρι τον τίτλο τότε από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του ρίχνοντας στο Νο4 τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

Στο ουσιαστικά ένα set που παίχτηκε στο τελευταίο χρονικα προημιτελικό της Παρασκευής, ο Σίλερ έφτασε πρώτος σε break (3-2) με τον Ράονιτς όμως να απαντάει άμεσα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Το set οδηγήθηκε στο tie-break αφού πρώτα ο Σίνερ χρειάστηκε να σβήσει διπλό set-point του Ράονιτς κάνοντας το 5-5. 

Στο tie-break ο Ιταλός χρειάστηκε μόλις ένα mini-break (3/2), το οποίο ήταν και το μοναδικό, για να κλείσει το set με 7/4 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα οι δύο παίκτες κατέκτησαν από ένα game προτού ο Ράονιτς εγκαταλείψει την αναμέτρηση χαρίζοντας πιο εύκολα την πρόκριση στον Σίνερ για τα ημιτελικά εκεί όπου θα παίξει με τον Ολλανδό Τάλον Χρίκσπουρ που νωρίτερα κέρδισε τον Εμίλ Ρουσουβουόρι με 7-5, 7-6(4).

ABN AMRO OPEN ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Ρότερνταμ: Στα ημιτελικά με 200 νίκες καριέρας ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα