Σρέντιαν Τζόκοβιτς: “Ο Νόβακ θα παίξει για άλλα 2-3 χρόνια”

Ο πατέρας του Νο1 του κόσμου δήλωσε, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Σερβία ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κερδίσει πολλά Grand Slam ακόμα, εκτιμώντας ότι θα παίξει για άλλα 2-3 χρόνια.

“Θα κερδίσει τουλάχιστον δύο ακόμη τίτλους στο Wimbledon και πολλά άλλα Grand Slam. Σίγουρα! Αμφιβάλλεις;”, είπε ο Σρέντιαν απευθυνόμενος στον Σέρβο δημοσιογράφο, για να συνεχίσει λέγοντας: “Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός

για να καταλάβεις ότι ο Νόβακ θα παίξει άλλα 2-3 χρόνια. Θα είναι αρκετά.”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φετινό US Open και την ήττα του Τζόκοβιτς από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον τελικό. 

“Σίγουρα ήταν κάτι που τον αναστάτωσε. Αλλά ο κύριος λόγος της ήττας ήταν το φανταστικό παιχνίδι του Μεντβέντεφ. Έτσι είναι. Ο γιος μου διδάχτηκε από μικρός ότι ο αθλητισμός αποτελείται από νίκες και ήττες. Έχω πει και στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ότι όταν παίζει άσχημα και κερδίζει δεν είναι καλό…”

Ο Σρέντιαν Τζόκοβιτς έκανε και μια ανάδρομη στο παρελθόν και στις δύσκολες στιγμές που έζησε αυτός και η οικογένειά του στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας.

“Ήταν τρομερά δύσκολες καταστάσεις. Δεν ήμουν καλά οικονομικά και ο Νόβακ μεγάλωνε την εποχή των βομβαρδισμών. Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ τους βομβαρδισμούς. Το 1999 ήταν περίπου 12 ετών, όταν μια βόμβα έπεσε στη Ρακόβιτσα.”

” Όλα τα παράθυρα στο διαμέρισμά μας στην Μπανίτσα έσπασαν. Πέσαμε από τα κρεβάτια μας και τρέχαμε στο διάδρομο φωνάζοντας “Θεέ μου σώσε μας”. Αυτό είναι ένα τραύμα που θα κρατήσει σε όλη μας τη ζωή.”, συμπλήρωσε ο πατέρας το Τζόκοβιτς. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Σρέντιαν Τζόκοβιτς: “Ο Νόβακ θα παίξει για άλλα 2-3 χρόνια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα