Padel Market: Η νέα σειρά Babolat Viper στην Ελλάδα

Το Padel έχει μπει για την καλά στη ζωή μας και η Babolat που είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες που δραστηροποιείται στο ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα, μας παρουσιάζει τη νέα σειρά ρακετών Viper: Technical, Air και Counter.

Ο κορυφαίος αθλητής Padel στον κόσμο είναι ο Ισπανός Χουάν Λεμπρόν ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το Estrella Damn Masters στη Μαδρίτη.

Ξεκινάμε, λοιπόν, την παρουσίαση με τη ρακέτα του 26χρονου άσου.

Technical Viper 2022

Η Technical Viper είναι μια πολύ αγωνιστική ρακέτα και απευθύνεται σε πολύ δυνατούς και έμπειρους παντελίστες που αναζητούν το όπλο που θα τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Όσοι διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική και δύναμη, θα εντυπωσιαστούν με την ακρίβεια και την εκρηκτικότητα που διαθέτει σε κάθε χτύπημα, με σκοπό να οδηγήσουν και να κυριαρχήσουν στον πόντο.

Έχει diamond frame και είναι εμπροσθοβαρη με βάρος στα 357 γραμμάρια, φτιαγμένη από 100% carbon (12k) και με τρία επίπεδα EVA foam ενώ ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση των τρυπών στην επιφάνεια, προσδίδει το μέγιστο έλεγχο στα χτυπήματα. Η επιφάνεια έχει την τεχνολογία 3D + Spin, ανάγλυφη για το καλύτερο δυνατό σπιν στα χτυπήματα. Παράλληλα διαθέτει Vibrasorb System technology για να αποροφά τους κραδασμούς και να είναι φιλική στο χέρι.

Η δύναμη και η χειρουργική ακρίβεια, στο μεγαλείο τους…

Air Viper 2022

H Babolat πρωτοπορεί με αυτό την Air Viper, χάρη στο μοναδικό της σχήμα και στο εντυπωσιακό design, όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό που βρίσκεται μέσα στη ρακέτα το οποίο την κάνει πιο προσιτή και ιδιαίτερα απολαυστική για ένα μεγάλο εύρος αθλητών.

Η Air Viper διαθέτει ένα υβριδικό σχήμα (Diamond & Teardrop), απόλυτα ισορροπημένη και με το sweet spot να βρίσκεται προς το πάνω μέρος της επιφάνειας.

Ο πυρήνας της είναι ίδιος με την Technical Viper, με το διάσημο X-Eva που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά layers. Τα δύο εξωτερικά layers έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα για την παραγωγή μεγαλύτερης δύναμης όταν απαιτείται. Το εσωτερικό στρώμα είναι πιο μαλακό και αυτό βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης αλλά και τα περιθώρια λάθος σε χτυπήματα εκτός κέντρου.

Είναι φτιαγμένη από 16k Carbon fiber και αυτό την μετατρέπει στη πιο σκληρή από τις τρεις ρακέτες της σειράς Viper. Ζυγίζει 342 γραμμάρια, με αποτέλεσμα να την κάνει πιο προσιτή σε πολλούς παίκτες.

Counter Viper 2022

Αν είσαι υπομονετικός παίκτης, θες να χτίσεις τον πόντο και να τον τελειώσεις την κατάλληλη στιγμή με ένα πανίσχυρο σμας, τότε η Counter Viper είναι η ιδανική ρακέτα για σένα.

Πρόκειται για μια μοναδική ρακέτα, με πρωτότυπη αρχιτεκτονική που από την πρώτη στιγμή που την πιάνεις στα χέρια σου, σε κερδίζει προσφέροντας μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα μοντέλο που προορίζεται για υπομονετικούς παντελίστες που θέλουν να ελέγξουν το παιχνίδι και να τελειώσουν τον πόντο με δύναμη.

Το στρογγυλοποιημένο σχήμα της και το βάρος της στα 363 γραμμάρια (η πιο βαριά Viper), προσφέρουν υψηλή ισορροπία με το sweet spot να μετατοπίζεται λίγο πάνω από το κέντρο της ρακέτας.

Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες είναι οι ίδιες με αυτές της Technical και της AIR όμως η διαφορά της έγκειται στο πιο μεγάλο καλούπι καθώς και στα 3K Carbon fibers,, καθιστώντας το την πιο μαλακή ρακέτα της σειράς αλλά και την πιο δυναμική.

Το σύστημα Vibrasorb εκπλήσσει ευχάριστα και μειώνει δραστικά τους κραδασμούς ενώ αυξάνει την άνεση, διασφαλίζοντας τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο τραυματισμού αλλά και το μεγαλύτερο εύρος επιπέδου που απευθύνεται.

Δείτε τα νέα μοντέλα της Babolat, εδώ -> https://www.babolat.gr/padel/racquets/

The post Padel Market: Η νέα σειρά Babolat Viper στην Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα