Σόντερλινγκ: “Ο Φέντερερ ήταν ο… χειρότερος για μένα”

Ο δυο φορές φιναλίστ στο Roland Garros (2009, 2010), Ρόμπιν Σόντερλινγκ, από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, για τα Davis Cup Finals, έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο 37χρονος, άλλοτε Νο4 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και αρχηγός της Σουηδίας στο φετινό Davis Cup, χαρακτήρισε τον Ρότζερ Φέντερερ ως τον… χειρότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να

να βρει ποτέ απέναντί του.

Πιο συγκεκριμένα, σύγκρινε τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς, τονίζοντας πως ο Ελβετός ήταν μακράν ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει.

Βέβαια, αυτό το μαρτυρά και το Η2Η του με τον Ρότζερ. Στα 17 ματς που έδωσαν ως αντίπαλοι, ο Σόντερλινγκ κέρδισε μόλις… ένα (1-16).

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος από όλους, αλλά σίγουρα ο χειρότερος για να αντιμετωπίσω, ήταν ο Φέντερερ.

Το στυλ παιχνιδιού του, δεν ταίριαζε με το δικό μου, οπότε δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω. Άλλοι τενίστες λένε, πως δεν μπορούσαν με τίποτα, να αντιμετωπίσουν τον Ναδάλ ή τον Τζόκοβιτς.

Προσπαθούσα με τον καλύτερο εαυτό μου, κάθε φορά που τον έβρισκα απέναντι, αλλά δεν γινόταν. Ήταν πολύ άβολο να τον αντιμετωπίζω, γιατί έκανε πράγματα στο court, που δεν μπορούσα ποτέ μου να διαχειριστώ”.

The post Σόντερλινγκ: “Ο Φέντερερ ήταν ο… χειρότερος για μένα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα