“Ας μην γελιόμαστε, ο Νόλε θα έχει τα περισσότερα GS”

Ο Ράφαελ Ναδάλ παραδέχθηκε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το πιθανότερο να τελειώσει την καριέρας του έχοντας κερδίσει τα περισσότερα Grand Slams από οποιονδήποτε άλλον τενίστα.

Μπαίνοντας στη νέα χρονιά, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ έχουν από 20 Major τίτλους με τον Ισπανό να πιστεύει ότι ο Σέρβος έχει τις καλύτερες πιθανότητες να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών σε επίπεδο Grand Slam.

“Ο Νόβακ είναι στην καλύτερη

θέση για να γίνει ο άνδρας με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία. Ας μην γελιόμαστε. Ο Φέντερερ είναι εκεί που είναι και εγώ εδώ. Την ίδια στιγμή ο Τζόκοβιτς παίζει πολύ καλά” είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

“Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε εννιά μήνες αλλά ο Νόβακ είναι το φαβορί τώρα” πρόσθεσε ο κάτοχος 13ων τίτλων στο Roland Garros.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα, κατέκτησε το τελευταίο του Grand Slam το 2020 στο Παρίσι ενώ φέτος αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας ηττηθεί και στους “8” του Australian Open από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο Wimbledon και το US Open δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο tour και να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Τζόκοβιτς αλλά και τους νεότερους ανταγωνιστές του.

Μιλώντας για τους NextGen, ο Ναδάλ ήταν ξεκάθαρος: “Παίκτες όπως ο Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ και ο Τσιτσιπάς δεν είναι πλέον NextGen. Είναι η τωρινή γενιά, το παρόν”

The post “Ας μην γελιόμαστε, ο Νόλε θα έχει τα περισσότερα GS” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα