Aστάνα: Ο Τιαφόε τη ματσάρα και το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Σε ένα εντυπωσιακό προημιτελικό στο Atp της Αστάνα, ο Φράνσις Τιαφόε πήρε τη πρόκριση απέναντι στον Ιγκόρ Γκερασίμοφ, που το πάλεψε ως το τέλος του παιχνιδιου, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του φορμαρισμένου Αμερικάνου.

Ο 22χρονος τενίστας, σε έναν αγώνα που διήρκησε δυόμιση ώρες, κέρδισε τον Γκερασίμοφ, με 7-6(5), 5-7, 7-5 και επιβεβαίωσε τη τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Σε ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο τενίστες έπαιξαν επιθετικό τένις, έχοντας ποικιλία στα

χτυπήματα τους, ο Τιαφόε κατάφερε στις λεπτομέρειες να πάρει τη σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά της Αστάνα.

Εκεί θα βρει απέναντι του τον Τζον Μίλμαν, ο οποίος σε μια επίσης άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, επικράτησε του Τόμι Πολ, κερδίζοντας στα τρία σετ το παιχνίδι, με 6(5)-7, 6-4, 7-6(5). Ο Αυστραλός τενίστας έπαιξε σπουδαίο τένις στα κρίσιμα σημεία και έδειξε ότι ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στα σετ, έχει την ικανότητα να αντιδράσει και να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς, ο Άντριαν Μαναρίνο κατάφερε να πάρει τη νίκη με σχετική ευκολία κόντρα στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-1, 6-4, ενώ ο 21χρονος Έμιλ Ρουσουβουόρι διέλυσε τον Μίκαϊλ Κουκούσκιν με 6-3, 6-1, παίζοντας ολοκληρωτικό τένις και κερδίζοντας τη πρώτη του συμμετοχή παράλληλα σε ημιτελικά Atp διοργάνωσης.

ASTANA OPEN DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Aστάνα: Ο Τιαφόε τη ματσάρα και το εισιτήριο για τα ημιτελικά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα