ΣΟΚ στο Παρίσι: αποκλείστηκε ο Βαβρίνκα! – VIDEO

Ο 20χρονος Γάλλος Ούγκο Γκαστόν πραγματοποίησε την πρώτη σούπερ έκπληξη του φετινού Ρολάν Γκαρός αποκλείοντας τον πρώην κάτοχο της διοργάνωσης Σταν Βαβρίνκα!

Η πρώτη μεγάλο “βόμβα” στο αντρικό ταμπλό του Ρολάν Γκαρός είναι γεγονός!

Ο Σταν Βαβρίνκα, παρά το γεγονός ότι ήταν “δυναμίτης” στους πρώτους του αγώνες στη διοργάνωση, έπεσε θύμα έκπληξης από το Νο239 τενίστα, Ούγκο Γκαστόν και έμεινε εκτός Γαλλικού Όπεν!

Ο wild card Γάλλος έπαιξε ασύλληπτο τένις για να αποκλείσει τον πολύπειρο Ελβετό με 3-2 σετ, 2-6,

6-3, 6-3, 4-6, 6-0 και βρίσκεται για πρώτη φορά φυσικά στον 4ο γύρο ενός Slam ενώ θα έχει την μέγιστη πρόκληση να παίξει με τον Ντομινίκ Τιμ στον επόμενο γύρο!

Το λιγοστό γαλλικό κοινό έβλεπε εκστασιασμένο τον Γκαστόν να καλύπτει άπειρα χιλιόμετρα στο κορτ παίζοντας πανέξυπνο τένις κόντρα σε έναν πολύ ασταθή Βαβρίνκα που, ειδικά στο πέμπτο σετ, απογοήτευσε πλήρως χάνοντας εντελώς την δυναμική του παρά το μομέντουμ της ισοφάρισης σε 2-2.

Ο Γκαστόν έγινε ο ήρωας της ημέρας στο Παρίσι και δικαίωσε φυσικά τους διοργανωτές για την wild card που πήρε και έδειξε φυσικά ότι, παρά το χαμηλό για τενίστα ύψος του (1,73 μ.), η κίνηση του και τα χτυπήματά του, τουλάχιστον στο χώμα, είναι εξαιρετικά και σίγουρα θα δώσει τεράστια μάχη και κόντρα στον Τιμ που αναμένεται φυσικά να περάσει στην προημιτελική φάση.

Ο Γιανίκ Σίνερ προκρίθηκε επίσης για πρώτη φορά σε 4ο γύρο Slam κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Αργεντινό Κορία, 6-3, 7-5, 7-5 και περιμένει, λογικά, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα σούπερ ενδιαφέρον ματς στους “16”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post ΣΟΚ στο Παρίσι: αποκλείστηκε ο Βαβρίνκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα