Roland Garros: “Σίφουνας” ο Τιμ στη 16αδα – VIDEO

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο Ντόμινικ Τιμ, δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο του φορμαρισμένου Κάσπερ Ρουντ, κλείνοντας θέση στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ο πρόσφατος πρωταθλητής του Αμερικανικού Όπεν, μετά τους Μάριν Τσίλιτς και Τζακ Σοκ, κέρδισε χωρίς απώλειες σετ και τρίτο αξιόλογο αντίπαλο, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα.

Το

Νο3 του ταμπλό και του κόσμου, επικράτησε 6-4, 6-3, 6-1 του Ρουντ και περιμένει τον Στάνισλας Βαβρίνκα στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των “16”.

Good day at the office @ThiemDomi blasts into his fifth consecutive R16 in Paris defeating Ruud 6-4 6-3 6-1.#RolandGarros pic.twitter.com/Qh8gcr5uNa

Roland-Garros (@rolandgarros) October 2, 2020

Ο Τιμ, δύο φορές φιναλίστ στο Roland Garros (2018-19), ήταν πολύ επιθετικός και ανάγκασε σε αρκετά αβίαστα λάθη τον Κάσπερ Ρουντ (37) ενώ δέχθηκε ένα break από τον Νορβηγό, σε οχτώ ευκαιρίες του αντιπάλου του.

Ο 26χρονος Αυστριακός σημείωσε 6 breaks σε 15 break point και τελείωσε το ματς με 32 winners, σε 2 ώρες και 15 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court Philippe Chatrier.



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: “Σίφουνας” ο Τιμ στη 16αδαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα