Σίνερ: “Κάθε εβδομάδα κι ένα διαφορετικό κίνητρο”

13:01 7/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Γιάνικ Σίνερ μπορεί να κατέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον παρθενικό του major τίτλο, αλλά κι έναν ακόμα στο Ρότερνταμ, ωστόσο ο Ιταλός δείχνει “πεινασμένος” για περισσότερα. Ο Νο3 του κόσμου μπαίνει στο Indian Wells με ρεκόρ 12-0 φέτος, όντας ένας εκ των τριών παικτών που έχουν κατακτήσει πάνω απένα τίτλο το 2024, μαζί με του Σεμπάστιαν Μπαέζ και Ούγκο Αμπέρ. 

Ο περσινός ημιφιναλίστ στο Indian Wells έχει την ευκαιρία να πλασαριστεί στο Νο2 του κόσμου, αλλά θα δώσει μεγάλη μάχη τόσο με τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος

Αλκαράθ, όσο και με τον περσινό φιναλίστ, Ντανιίλ Μεντβεντεφ. 

“Πιστεύω ότι το τένις είναι ένα σπουδαίο άθλημα γιατί μπορείς πάντα να θέτεις νέους στόχους.”, είπε στη media day της Τετάρτης ο Σίνερ. “Δεν έχει σημασία τι είδους τίτλο θα κερδίσεις. Η επόμενη εβδομάδα ειναι μια ευκαίρία για να κάνεις κάτι ξανά σπουδαίο.”

“Στο μυαλό μου ξέρω ότι υπάρχει η ευκαιρία για να έχω ακόμα καλύτερη κατάταξη μετά το τουρνουά. Αυτό το κίνητρο απλά με πιέζει για να γίνομαι ακόμα καλύτερος τενίστας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα δουλέψουμε γι’ αυτό, δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τουρνουά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ελπίζω να φτάσω στο 100%.”

“Πάντα σκέφτομαι ότι ζούμε στιγμές. Το Australian Open ήταν μια θετική στιγμή. Αλλά μετά πρέπει να το ξανακάνεις. Πρέπει να ξυπνάς το πρωί και να δουλεύεις ξανά. Κι αν χάσεις να ζήσεις αυτήν την αρνητική στιγμή, την οποία όμως δεν θα κουβαλάς σε όλη σου την καριέρα.”

Ο Σίνερ, ο οποίος θέλει να γίνει ο πρώτος Ιταλός που κατακτά το Indian Wells θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Θανάση Κοκκινάκη που έκανε ιδανική πρεμιέρα επικρατώντας του Αμερικάνου Μάρκος Γκιρόν.

The post Σίνερ: “Κάθε εβδομάδα κι ένα διαφορετικό κίνητρο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα