Σέλτον: “Αληθινό τεστ ο αγώνας κόντρα στον Τιαφό”

12:26 6/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Ως «αληθινό τεστ» χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στον Φράνσις Τιαφό, ο Μπεν Σέλτον, τονίζοντας πως το κλειδί στην νίκη του ήταν η επιμονή των σωματικών πόνων.

Έκανε ξεκάθαρη την αγάπη του για το άθλημα, αλλά και τα συναισθήματά του όταν παίζει στο court, ενώ μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το πρώτο σχόλιο για τον αγώνα:

«Ήταν μια πραγματική σωματική μάχη. Ήταν ένα αληθινό τεστ. Ο

Φράνσις Τιαφό ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος. Είχε αρκετή ζέστη και πολλή υγρασία. Στο 75% του νομίζω πως δυσκολευόμασταν να πάρουμε ανάσα».

Για το πώς κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού:

«Στο τέλος του τρίτου set έπρεπε να κάνω τεράστια προσπάθεια. Στάθηκα και λίγο τυχερός, αλλά το ότι κατάφερα να επιμείνω τους πόνους του παιχνιδιού ήταν το… κλειδί για σε αυτό τον αγώνα».

Για την αίσθηση που έχει εντός court:

«Πάντα νιώθω χαρούμενος σε πολλά μέρη του παιχνιδιού, ιδίως αν το παιχνίδι πάει όπως θέλω. Κοιτάζω στο box μου και κοιτάω του φίλους μου, την οικογένειά μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους όταν βρίσκομαι στο court».

Για την αναμέτρηση του με τον Τζόκοβιτς:

«Όποτε παίζει με κάποιον πρώτη φορά, ο οποίος έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς και τις περισσότερες φορές να βγαίνει νικητής δεν είναι ποτέ εύκολο. Είναι πάρα πολύ σταθερός, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Πρέπει να σχεδιάσω με μεγάλη προσοχή το παιχνίδι μου.

Θεωρώ πως το στυλ παιχνιδιού μου είναι απρόβλεπτο, ειδικά τώρα που θα παίξω για πρώτη φορά κόντρα στον Τζόκοβιτς. Ίσως τον δυσκολέψω σε αυτό το κομμάτι. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου και ελπίζω να τον κάνω να νιώσει άβολα στο court».

The post Σέλτον: “Αληθινό τεστ ο αγώνας κόντρα στον Τιαφό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα