US Open: Με φόρα στα ημιτελικά η Καρολίνα Μούχοβα (vids)

08:40 6/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Στον τρίτο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας της θα αγωνιστεί η Καρολίνα Μούχοβα, μετά την επιβλητική νίκη επί της Σοράνα Κιρστέα στο δεύτερο προημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν την Τρίτη.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χρειάστηκε 1 ώρα και 38 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-0, 6-3 επί της Ρουμάνας, σφραγίζοντας τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στη γηπεδούχο, Κόκο Γκοφ.

Η

27χρονη Τσέχα, έβγαλε 32 winners και πέτυχε 6 breaks ξεδιπλώνοντας στο Arthur Ashe τις αμυντικές της αρετές απέναντι στην 32χρονη Ρουμάνα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί μόλις το ένα από τα 11 συνολικά break points που είχε στο ματς.

“Ένιωσα πολύ καλά από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Είχα καλό αίσθημα με τη μπάλα από τη βασική γραμμή, ένιωσα καλά στο φιλέ και γενικά με όλο το παιχνίδι μου” είπε αμέσως μετά η Μούχοβα.

Μετά την παρθενική της συμμετοχή στον τελικό του Roland Garros 2023, η Τσέχα θα συνεχίσει το κυνήγι του πρώτου της Grand Slam τίτλου απέναντι στη Γκοφ που ψάχνει επίσης το δεύτερο τελικό της σε Major, μετά το Παρίσι το 2022.

Με την πρόκριση στα ημιτελικά, η Μούχοβα εξασφάλισε την άνοδο στο career high Νο8 του κόσμου ενώ με πρόκριση στον τελικό πάει στο Νο6 και με τίτλο στο Νο5 της WTA Rankings.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Με φόρα στα ημιτελικά η Καρολίνα Μούχοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα