Σε τρομακτική κατάσταση ο Σαποβάλοφ! – VIDEO

Με μια θεσπέσια εμφάνιση, ο Ντένις Σαποβάλοφ ισοπέδωσε τον Γκαέλ Μονφίς σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα και προκρίθηκε στον τρίτο του ημιτελικό Masters διοργάνωσης!

Τρομακτικός Ντένις Σαποβάλοφ!

Με μια απίστευτη εμφάνιση, ο 20χρονος Καναδός τενίστας συνέχισε το κρεσέντο των τρομερών του αγώνων στο Παρίσι αυτήν την εβδομάδα!

Μετά τις σπουδαίες νίκες του επί των Φονίνι και Ζβέρεφ, ο “Ντένις ο τρομερός” του

παγκόσμιου τένις πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν συντρίβοντας στην κυριολεξία τον Γκαέλ Μονφίς με 6-2, 6-2 σε μόλις 59 λεπτά!

Αυτός ο δεύτερος σερί προημιτελικός στο Paris Masters που κρίνεται σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα μετά την επίσης πολύ άνετη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς επί του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος Masters ημιτελικός στη σεζόν για τον Σαποβάλοφ, μετά το Μαϊάμι, και τρίτος συνολικά στην καριέρα του μετά το breakthrough τουρνουά του στο Μόντρεαλ το 2017.

Δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο στο ματς όπου ο Ντένις Σαποβάλοφ να μείωσε την τρομακτική ένταση και απίστευτη σταθερότητα στα χτυπήματά του.

Εκπληκτικά ποσοστά στο σερβίς του, τρομερή κυριαρχία επί του Μονφίς στη βασική γραμμή με πολύ επιθετικό τένις, forehand και backhand να “πετούν φωτιές” και επιστροφές που σε “σκότωναν”!

Ο Γκαέλ Μονφίς έπαιζε τα “ρέστα” του για να “κλέψει” την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή το τελευταίο εισιτήριο του Nitto ATP Finals από τον Ματέο Μπερετίνι αλλά αυτό κατέστη κυριολεκτικά αδύνατο κόντρα σε αυτόν τον Σαποβάλοφ.

Η σεζόν τελειώνει εδώ για τον Lamonf αλλά ο Ντένις συνεχίζει κανονικά και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον κορυφαίο του κόσμου, Ράφαελ Ναδάλ στο 2ο ημιτελικό (17:30GR) του Σαββάτου.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε τρομακτική κατάσταση ο Σαποβάλοφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα