Το τελευταίο εισιτήριο στην Πλίσκοβα – VIDEO

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έκανε δικό της το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά των WTA Finals, κερδίζοντας την Σιμόνα Χάλεπ στα τρία σετ. Αήττητη, προκρίθηκε η Ελίνα Σβιτόλινα…

Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με μπρέικ στο τρίτο σετ του αγώνα, όμως η Καρολίνα Πλίσκοβα έπαιξε εξαιρετικό τένις και υπερκέρασε το εμπόδιο της Σιμόνα Χάλεπ, με δύσκολη νίκη.

Έτσι, “σφράγισε” τη θέση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, παρά το

ξεκίνημα με ήττα που είχε κάνει. Η Τσέχα τενίστρια, επικράτησε με 6-0, 2-6, 6-4 της Ρουμάνας αντιπάλου της και την άφησε εκτός συνέχειας στο τουρνουά.

Η Πλίσκοβα βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο τρίτο σετ, έχοντας απολέσει έξι συνεχόμενα γκέιμς από το 6-0, 2-2 και έπειτα, όμως βρήκε τις λύσεις που έψαχνε και προκρίθηκε στα ημιτελικά με ανατροπή.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία πέρασε ως 1η από το Red Group.

@KaPliskova defeats Halep in a thrilling third set, 6-0, 2-6, 6-4, at the Shiseido @WTAFinals Shenzhen pic.twitter.com/tuWcth4yNs

WTA (@WTA) 1 Νοεμβρίου 2019


Η Ελίνα Σβιτόλινα από την πλευρά της, προκρίθηκε ως 1η από το Purple Group και μάλιστα χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα στη Σένζεν.

Η Ουκρανή απέχει μόλις δυο νίκες από την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι kai αν το καταφέρει θα γίνει πλουσιότερη κατά 4.700.000$, μιας και αυτό είναι το μπόνους που θα μοιραστεί από τους διοργανωτές σε περίπτωση που μια αθλήτρια κατακτήσει το τρόπαιο αήττητη.

Την Παρασκευή, η Σβιτόλινα κέρδισε με 7-5, 7-6(10) την δεύτερη alternate, Σοφία Κενίν, μετά την απόσυρση της Μπιάνκα Αντρέσκου και πλέον θα παίξει κόντρα στη Μπελίντα Μπένσιτς, που πέρασε ως 2η από το Red Group.

@ElinaSvitolina defeats Kenin in a nail biting second set tiebreak, 7-5, 7-6(10), at the Shiseido @WTAFinals Shenzhen pic.twitter.com/DcnL1eOOSm

WTA (@WTA) 1 Νοεμβρίου 2019


Οι ημιτελικοί των φετινών WTA Finals

Μπάρτι – Καρολίνα Πλίσκοβα

Σβιτόλινα – Μπένσιτς

WTA FINALS DRAW  | DOUBLES DRAW l OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το τελευταίο εισιτήριο στην Πλίσκοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα