Σε ειδικό στη Βαρκελώνη ο Τιμ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης δεν ήταν ξεκάθαρα, όσον αφορά το μέγεθος του τραυματισμού στον δεξί καρπό του Ντόμινικ Τιμ, με τον Αυστριακό να μεταβαίνει από τη Μαγιόρκα στη Βαρκελώνη προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο τουίτερ. 

“Χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα είχα πρόβλημα με τον καρπό μου. Πήγα αμέσως να κάνω μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ξεκάθαρα και πήρα την απόφαση να πάω στη Βαρκελώνη

για να το ελέγξω σε ειδικό”, ανέφερε η ανάρτηση. 

Yesterday during the match I had a problem with my wrist. I went immediately to do an MRI at the hospital in Palma de Mallorca. The results weren’t that clear and I have decided to go to Barcelona to check with a specialist. pic.twitter.com/aRx7LFmoAX

— Dominic Thiem (@ThiemDomi) June 23, 2021

Ο Νο5 του κόσμου, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό, κατά τη διάρκεια του 1ου σετ κι ενώ βρισκόταν μπροστά με 5-2 αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στον καρπό. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προπονητή του, Νίκολας Μασού, άκουσε ένα σπάσιμο μέσα στον καρπό γεγονός που τον οδήγησε στην άμεση αποχώρησή του από το Mallorca Championships. η αγωνία του Αυστριακού συνεχίζεται, με την ημέρα της έναρξης του Wimbledon να πλησιάζει. 

Θυμίζουμε ότι ο Τιμ έχει ήδη αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα. 

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Σε ειδικό στη Βαρκελώνη ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα