Τιμ: “Το άκουσα να σπάει”

Ο Ντόμινικ Τιμ ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος άτυχος της 2ης ημέρας στο τουρνουά της Μαγιόρκα με τον Αυστριακό να εγκαταλείπει την αναμέτρηση κόντρα στον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό, λόγω τραυματισμού στον δεξί καρπό κι ενώ ήταν μπροστά στο 1ο set με 5-2. 

Πριν από το τουρνουά ο Νο5 του κόσμου είχε τονίσει, σε δηλώσεις του, ότι νιώθει καλά και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση δείχνοντας να ξεπερνάει τα ψυχολογικά θέματα από την κατάκτηση του US Open

του περασμένου Οκτωβρίου, αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Roland Garros

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του set κόντρα στον Μαναρινό, ο Τιμ έδειχνε να βρίσκει τα χτυπήματά του και να προσαρμόζεται γρήγορα στην επιφάνεια του γρασιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με την τύχη να του γυρίζει την πλάτη. 

A very unfortunate ending

Dominic Thiem retires vs Mannarino after appearing to injure his wrist while hitting a forehand at 5-2 up in the opening set in Mallorca…

Hope it's not too serious, @ThiemDomi! pic.twitter.com/pxOa6O6AXx

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2021

Το ιατρικό τάιμ-άουτ δεν βοήθησε τον Αυστριακό παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει, ενώ ο οποίος είπε λίγο αργότερα στον προπονητή του Νίκολας Μασού: “Το άκουσα να σπάει!”.

“Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βγάλει διάγνωση. Από πρώτη ματιά είναι σαν ένα είδος διαστρέμματος.”, δήλωσε ο φυσιοθεραπευτής του, Άλεξ Στόμπερ. “Φυσικά το ότι άκουσε σπάσιμο δεν είναι καλό σημάδι. Ας ελπίσουμε ότι ήταν ένα διάστρεμμα στον καρπό ή ίσως ένας ελαφρύς τραυματισμός στην κάψουλα.”

Ο Τιμ αναμένεται να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού κι αν θα είναι φυσικά σε θέση να αγωνιστεί στο Wimbledon το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (28/6). 

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τιμ: “Το άκουσα να σπάει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα