Σαρωτικός Φέντερερ στη Βασιλεία! – VIDEO

Ένας Φέντερερ…να τον πιεις στο ποτήρι, διέσυρε τον Πίτερ Γκογιόφτσικ στην πρεμιέρα του στο Swiss Indoors δείχνοντας ότι παραμένει το μεγάλο “αφεντικό” για τον τίτλο στην πόλη του!

53 λεπτά!

Τόσα χρειάστηκε μόνο ένας σαρωτικός και βιαστικός Ρότζερ Φέντερερ για να ισοπεδώσει στην κυριολεξία τον Πίτερ Γκογιόφτσικ με 6-2, 6-1 στην πρεμιέρα του σε ακόμα ένα Swiss Indoors!

Ο 38χρονος τενίστας εμφανώς φρέσκος και ξεκούραστος μετά τη σύντομη παρουσία του στη φετινή Ασιατική

swing, έκανε ό,τι ήθελε τον Γερμανό αντίπαλό του σε ένα κατάμεστο κεντρικό γήπεδο στην αγαπημένη του Βασιλεία!

Τέσσερις μήνες χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλοί για τον τενίστα του διαμετρήματος του Φέντερερ (ο τελευταίος ήρθε στο Χάλε) και ο Ροτζ εμφανίστηκε “διψασμένος” από τον πρώτο του αγώνα στη Βασιλεία να επιβάλλει τον νόμο στο “σπίτι” του!

Μπορεί ο Γκογιόφτσικ να έχει τη φήμη ενός big hitter και καλού server, ωστόσο, ο Φέντερερ του έσπασε το σερβίς πέντε φορές συνολικά στον δρόμο για μια πολύ άνετη νίκη καθώς όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του δούλεψαν στην εντέλεια.

Φυσικά, αυτή ήταν μόνο η αρχή με τον Ελβετό να περιμένει από το ζευγάρι Άλμποτ-Λάγιοβιτς τον αντίπαλο του στον επόμενο γύρο ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει ντεμπούτο στη φετινή διοργάνωση το απόγευμα της Τρίτης (20:00 GR) κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Σαρωτικός Φέντερερ στη Βασιλεία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα