Σαν στο σπίτι της – VIDEO

Η Πέτρα Κβίτοβα, τρεις φορές πρωταθλήτρια του Connecticut Open, προκρίθηκε στα προημιτελικά του New Haven για 6η φορά στην καριέρα της

Παρά την απώλεια του 2ου σετ από τη Ζαρίνα Ντίγιας, η Πέτρα Κβίτοβα επέστρεψε αποφασισμένη στο καθοριστικό σετ και ξεπέρασε το εμπόδιο της Καζάκας qualifier η οποία στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη.

Η αριστερόχειρας Τσέχα, επικράτησε 6-1, 5-7, 6-2 της 24χρονης αντιπάλου

της και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ζευγαρώνοντας τις νίκες της φέτος μετά και την επικράτηση επί της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στην πρεμιέρα.

“Δεν ξέρω, ίσως είναι κάτι στην ατμόσφαιρα” είπε η Κβίτοβα για την πολύ καλή παράδοση που έχει στο Νιού Χέβεν, με τρεις τίτλους τις χρονιές 2012, 2014-15.

Στα προημιτελικά, το Νο3 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο που δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα στο 2ο γύρο, λόγω της απόσυρσης της Γιοχάνα Κόντα.

Την εξαιρετική της φόρμα επιβεβαίωσε η Αρίνα Σαμπαλένκα που κέρδισε δύσκολα 6-3, 6-7(5), 7-5 την Ντάρια Γαβρίλοβα και θα παίξει με τη Μπελίντα Μπένσιτς για μια θέση στην 4αδα.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά, εξασφάλισαν επίσης και οι Μακάροβα, Πούιγκ.

Οι προημιτελικοί του New Haven
Μπένσιτς-Σαμπαλένκα
Μακάροβα-Γκέργκες
Κβίτοβα-Σουάρεζ Ναβάρο
Γκαρσία-Πούιγκ

CONNECTICUT OPEN DRAW

The post Σαν στο σπίτι της – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα