Μπορώ να πάρω το US Open!

Αισιόδοξος ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο Αμερικανικό Όπεν είναι ο νικητής της διοργάνωσης το 2014, Μάριν Τσίλιτς!

Ο Κροάτης τενίστας, κάτοχος ενός Slam και φιναλίστ Major σε δύο άλλες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, πιστεύει στις δυνατότητες του για να κάνει το “μπαμ” και πάλι στη Νέα Υόρκη!

Ο Μάριν Τσίλιτς έκανε καλές πορείες στα τουρνουά προετοιμασίας πριν από

το τελευταίο Major της χρονιάς φτάνοντας στον ημιτελικό του Σινσινάτι και δυσκολεύοντας πολύ τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Τορόντο πριν αποκλειστεί στα προημιτελικά.

Είναι παίκτης ρυθμού και αυτό επισήμανε και στις δηλώσεις του λίγα μόνο 24ωρα πριν την έναρξη της γιορτής του τένις στο Flushing Meadows!

“Νομίζω ότι βρίσκομαι σε καλό φεγγάρι. Αυτές οι δύο εβδομάδες με βοήθησαν να βρω και πάλι τον ρυθμό μου” ανέφερε αρχικά ο Μάριν.

“Αυτός είναι ο σκοπός για μένα πριν από τα Slam, να νιώθω ότι παίζω καλά. Αυτό έχει δουλέψει στο παρελθόν. Δεν λέω ότι είμαι το φαβορί. Και ο Ράφα και ο Ρότζερ και ο Νόβακ παίζουν καλά. Και άλλα παιδιά επίσης. Αλλά νιώθω πολύ καλά και σίγουρα θα έχω την ευκαιρία μου να το πάρω” κατέληξε ο αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Νο7 του ταμπλό.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπορώ να πάρω το US Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα