Σάκκαρη: Ξεκίνησε προετοιμασία για το 2021 – VIDEO

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media, η Μαρία Σάκκαρη έκανε γνωστό την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο τουρνουά της Οστράβα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Βικτόρια Αζαρένκα στα ημιτελικά και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του, ο γυμναστή της Μαρίας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, το επόμενο διάστημα θα δουλέψουν μαζί στη φυσική κατάσταση,

προκειμένου να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην Αυστραλία.

“Αυτή είναι η περίοδος που “χτίζεις” για όλη τη σεζόν. Εστω και εν μέσω lockdown αρχικά για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα ασχοληθούμε μόνο με τη φυσική κατάσταση.

Στη συνέχεια για ένα μήνα θα μπει στην προετοιμασία και το τένις, έτσι ώστε μέσα στον Ιανουάριο να αρχίσουν και οι αγώνες. Ενδιάμεσα στα ταξίδια και τα τουρνουά ελάχιστες είναι οι προσαρμογές που κάνουμε” είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Από την άλλη, η Σάκκαρη είναι ενθουσιασμένη που μπήκε ξανά σε ρυθμούς προετοιμασίας, μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης στην Αθήνα.

“Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκίνησα την προετοιμασία μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ το 2021” έγραψε στο Instagram η 25χρονη τενίστρια, Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης.

View this post on Instagram

Excited to start my preseason and can’t wait to compete in 2021 #sakkattack

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari) on Nov 10, 2020 at 10:15am PST

The post Σάκκαρη: Ξεκίνησε προετοιμασία για το 2021 – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα