Σάκκαρη: “Δεν ήμουν όσο γενναία έπρεπε στο 3ο σετ”

13:36 8/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Στις χαμένες ευκαιρίες και ειδικά στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με break που πήρε στο ξεκίνημα του 3ου σετ, στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό από τη Σερίνα Γουίλιαμς στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να επαναλάβει τον θρίαμβο επί της Γουίλιαμς στο Western & Southern Open πριν μερικές ημέρες, ωστόσο έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τη Νέα Υόρκη και σίγουρα με δυνατή ψυχολογία

για τη συνέχεια του tour.

“Παίξαμε ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Όμως, πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν αρκετά γενναία στο 3ο σετ. Δεν εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου κι αν δεν το κάνεις αυτό απέναντι σε μια καλή Σερίνα, είσαι τελειωμένη. Πέτυχα γρήγορο break στο 3ο σετ και μετά δέχθηκα break back. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να κρατήσω το σερβίς μου. Ένα κακό game και το παιχνίδι κατέληξε διαφορετικά” τόνισε η Μαρία στη συνέντευξη Τύπου, την τελευταία της από τη Νέα Υόρκη.

“Έπαιξε σπουδαία η Σερίνα. Εγώ απλά δεν εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου. Η νίκη πριν από 10 μέρες, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Στο 2ο σετ άρχισα να νιώθω καλύτερα στο court. Είπα στον εαυτό μου αν το έκανα μια φορά, μπορώ να το ξανακάνω. Έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα, είναι πιο έμπειρη και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Εγώ δεν το έκανα” πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα συναισθήματα που της αφήνει η συμμετοχή της στο US Open, η Σάκκαρη ήταν ξεκάθαρη: “Είμαι πολύ υπερήφανη με τον τρόπο που αγωνίστηκα στο τουρνουά. Είμαι υπερήφανη με την απόδοσή μου μετά από τόσους μήνες απουσίας. Ακόμα και σήμερα υπήρχαν στιγμές που έπαιξα εντυπωσιακό τένις. Το σερβίς μου, η κίνησή μου όλα ήταν καλά. Μόνο θετικά συναισθήματα μου αφήνει η συμμετοχή μου στο US Open ενόψει της Ρώμης και του Roland Garros”.

The post Σάκκαρη: “Δεν ήμουν όσο γενναία έπρεπε στο 3ο σετ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα