“Αέρας” στην 8αδα ο Μεντβέντεφ – VIDEO

08:35 8/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Πέρυσι ήταν ο Ράφεαλ Ναδάλ που του στέρησε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, όταν τον κέρδισε σε έναν συγκλονιστικό τελικό στα 5 σετ, στο Αμερικανικό Όπεν.

Φέτος, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ καλείται να εκμεταλλευτεί την απουσία των μεγάλων του αθλήματος και φαίνεται ικανός να τα καταφέρει, συνεχίζοντας χωρίς απώλειες σετ την προσπάθεια για τον τίτλο στη Νέα Υόρκη.

Ο

24χρονος Ρώσος, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε πειστική νίκη με 6-4, 6-1, 6-0 επί του Φράνσις Τιαφό στο τελευταίο παιχνίδι για το γύρο των “16” του US Open, σφραγίζοντας τον Ρωσικό εμφύλιο με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

To No3 του ταμπλό ήταν επιβλητικός απέναντι στον Αμερικανό, τελειώνοντας το ματς με 25 winners έναντι μόλις 7 του αντιπάλου του ενώ σημείωσε 8 breaks στο σερβίς του Τιαφό σε μόλις 1 ώρα και 38 λεπτά αγώνα στο Arthur Ashe.

“Ήμουν αρκετά τυχερός με το γρήγορο break, μετά χαλάρωσα και ξεκίνησα να παίζω εξαιρετικό τένις. Σε κάθε παιχνίδι παίζω και καλύτερα, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είμαι χαρούμενος που δεν έχω χάσει ακόμα σετ. Αυτό είναι πολύ καλό όταν παίζεις σε Grand Slam” είπε αμέσως μετά ο Μεντβέντεφ.

Στα προημιτελικά, ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ που λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει με 4-6, 6-3, 6-3, 6-3 του Ματέο Μπερετίνι, δείχνοντας πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι.

Ο 22χρονος Ρούμπλεφ, Νο14 στον κόσμο, θα αγωνιστεί στον δεύτερο προημιτελικό του σε Grand Slam και θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Μεντέντεφ, στην 3η τους συνάντηση στο tour.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post “Αέρας” στην 8αδα ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα