Σάφιν: “Ο Μεντβέντεφ μπορεί να γίνει Νο1 στον κόσμο”

Ο πρώην Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, Μάρατ Σάφιν, μίλησε για τις ικανότητες και τα προσόντα του Ντανίλ Μεντβέντεφ…

Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος Ρώσος, τόνισε πως ο 23χρονος μπορεί να φτάσει άνετα μέχρι την κορυφή του κόσμου, διότι διαθέτει τόσο τα προσόντα όσο και το μυαλό για να τα καταφέρει.

Ο Μεντβέντεφ απολαμβάνει το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την περίοδο και ο Σάφιν, πιστεύει ότι αν ξεκινήσει καλά τη νέα

χρονιά, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 39χρονος θα είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας, στο επικείμενο ATP Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάφιν:

“Η Ρωσία επιστρέφει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Είναι πολύ δυνατή ομάδα πλέον, έχει καλές μονάδες και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στο ATP Cup. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι κάτι πολύ καλό και για τους παίκτες μας, ατομικά.

Αν ξεκινήσει καλά τη χρονιά ο Μεντβέντεφ, για παράδειγμα, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Άνετα μπορεί να γίνει Νο1 του κόσμου στο μέλλον. Έχει all-around παιχνίδι και αν δουλέψει σε μερικές λεπτομέρειες που υστερεί, θα ξεχωρίσει.

Ο προπονητής του ξέρει καλύτερα από εμένα, στο τι πρέπει να δουλέψει. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον και πιστεύω ότι θα καταφέρει σπουδαία πράγματα στο τένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σάφιν: “Ο Μεντβέντεφ μπορεί να γίνει Νο1 στον κόσμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα