Ανυπόμονος για Αμπού Ντάμπι ο Ράφα

Με νωπές ακόμη τις μνήμες από το φανταστικό finish στο 2019, ο Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά

Οι τελευταίες εβδομάδες της περιόδου ήταν μοναδικές για τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος εξασφάλισε το year-end No1 για 5η φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ των Φέντερερ, Τζόκοβιτς ενώ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ισπανίας στην κατάκτηση του Davis Cup 2019 στη Μαδρίτη.

O 33χρονος Ισπανός, ανέβασε ένα μήνυμα στο twitter,

εκφράζοντας την ανυπομονησία του για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, αρχή γενομένης από το ανεπίσημο τουρνουά Mubadala World Tennis Championships στο Αμπού Ντάμπι, 19 με 21 Δεκεμβρίου.

Every year I love it! I’m coming back for my 10th @mubadalawtc #inabudhabi #mwtc #yallarafa pic.twitter.com/Us8J6Sq1GK

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) December 9, 2019


“Κάθε χρόνο το λατρεύω. Επιστρέφω για 10η φορά στο Mubadala World Tennis Championships” έγραψε ο Ράφα στον λογαριασμό του.

O Ναδάλ έχει κατακτήσει 4 φορές τον τίτλο στην πόλη των ΗΑΕ ενώ υπερασπιστής του τίτλου και επίσης τέσσερις φορές πρωταθλητής, είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το τουρνουά στο Αμπού Ντάμπι θα ξεκινήσει την άλλη Πέμπτη (19/12) με τους δύο προημιτελικούς Τσιτσιπάς-Μονφίς (14:00GR) και Μεντβέντεφ-Τσουνγκ (16:00GR).

Την Παρασκευή στις 15:00GR, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Τσιτσιπάς-Μονφίς και αμέσως μετά ο Ναδάλ θα παίξει με έναν εκ των Μεντβέντεφ-Τσουνγκ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/12) στις 17:00GR.

Ο Ράφα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Play Hard. Work Hard. TRAIN HARDER. VAMOS @rafaelnadal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal Academy by Movistar (@rafanadalacademy) στις 9 Δεκ, 2019 στις 8:13 πμ PST

The post Ανυπόμονος για Αμπού Ντάμπι ο Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα