Ρούμπλεφ για Μάρεϊ: “Είναι ένας θρύλος”

16:51 3/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ σε δηλώσεις του, εκθείασε τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος θα είναι και ο προσεχής αντίπαλος του για τους “16” του τουρνουά στο Ρότερνταμ.

Ο Ρώσος κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μάρκος Γκιρόν στον 1ο γύρο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάρεϊ, με μια σπουδαία εμφάνιση και ανατροπή ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρόμπιν Χάασε.

Ο Νο8 τενίστας στον κόσμο, αναφέρθηκε στο όνομα του αντιπάλου του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Βρετανό, σεβόμενος απόλυτα

ότι έχει καταφέρει στη μεγάλη καριέρα του.

“Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άντι είναι ένας σπουδαίος τενίστας, είναι ένας θρύλος του αθλήματος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του”, τόνισε ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Οι δύο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν μόλις μία φορά, το 2017 για το Australian Open.

Τότε, ο Μάρεϊ ήταν στο Νο1 του κόσμου και ο Ρώσος ως qualifier είχε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του. Φυσικά, δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στον φορμαρισμένο Muzza, αφού ηττήθηκε με 6-3, 6-0, 6-2.

“Με διέλυσε όταν είχαμε παίξει για πρώτη φορά μαζί. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τώρα ένα πολύ καλό παιχνίδι, με μεγάλα ράλι και ωραίες στιγμές”, επισήμανε ο Ρώσος.

Βέβαια τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά τώρα, αφού ο Ρώσος βρίσκεται στο Top10, ενώ ο Μάρεϊ είναι στο Νο123 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ρούμπλεφ για Μάρεϊ: “Είναι ένας θρύλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα