Πρόωρος αποκλεισμός για Ζβέρεφ στο Ρότερνταμ – VIDEO

14:02 3/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Αρνητικών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, το Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του ABN Amro Rotterdam από τον εκπληκτικό Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ο 23χρονος Καζάκος έπαιξε πιο αποφασιστικά απ’τον αντίπαλό του, επέβαλε τον ρυθμό του στο παιχνίδι και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 7-5, 6-3. Ο αγώνας διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ο φορμαρισμένος Μπούμπλικ έδειξε πως μπορεί όχι μόνο να ανταγωνιστεί,

αλλά και να κερδίσει τους καλύτερους τενίστες του κόσμου. Το πρώτο σέρβις του ήταν εξαιρετικό καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα (29/34, 85%) και τα τρεξίματα του εντυπωσιακά.

Πάρα το γεγονός ότι και στα δύο σετ δέχθηκε πρώτος break, έδειξε χαρακτήρα, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήρε την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση.

Το Νο43 στην παγκόσμια κατάταξη, στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Ρότερνταμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Πόλ-Σονέγκο, που διεξάγεται αυτή την στιγμή.

Ο νεαρός τενίστας βρίσκεται σε τρομερή φυσική κατάσταση και βελτιώνεται συνεχώς πνευματικά και τενιστικά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο τελευταίο τουρνουά που συμμετείχε (Singapore ATP), έφτασε ως τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον Αλεξέι Ποπίριν.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Ζβέρεφ στο ΡότερνταμVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα