“Ρότζερ, έλα στη Ρώμη”

15:39 2/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ θα αγωνιστεί σε ένα μόνο χωμάτινο τουρνουά πριν το Γαλλικό Όπεν και οι Ιταλοί ελπίζουν να διαλέξει το Rome Masters

H τελευταία φορά που ο Ρότζερ Φέντερερ αγωνίστηκε στο Foro Italico ήταν το 2016, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ στον 3ο γύρο.

Ο Ελβετός, έχει σπουδαία παράδοση στη Ρώμη, έχοντας τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.

Σε άρθρο του στο επίσημο site

του Rome Open, ο διευθυντής του Ιταλικού καναλιού Super Tennis TV, Πιέρο Βαλέσιο κάλεσε τον Ρότζερ Φέντερερ να επιλέξει τη Ρώμη για την προετοιμασία του ενόψει του French Open.

“Εμείς εδώ στη Ρώμη, ελπίζουμε να αποφασίσεις να παίξεις στο δικό μας τουρνουά. Αγωνίστηκες για τελευταία φορά εδώ πριν τρία χρόνια και θα θέλαμε να έρθεις ακόμα και ως τουρίστας στη Ρώμη. Έχεις γράψει ιστορία στο άθλημα.

“Γιατί πρέπει να έρθεις στη Ρώμη; Τα γήπεδα είναι τα ίδια με του Παρισιού και το ξέρεις. Επίσης, φέτος είπες ότι θέλεις να διασκεδάσεις και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Ρώμη γι’αυτό. Εδώ όλοι σε αγαπάνε και θα σε στηρίξουν σε κάθε παιχνίδι σου.

“Ανυπομονούν να σε δουν να αγωνίζεσαι και πάλι στο κεντρικό court. Θέλουμε να διαπιστώσεις ο ίδιος, πόσο έχουν βελτιωθεί οι εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια. Μπορείς επίσης να απολαύσεις την πίτσα μας και να προσπαθήσεις να κερδίσεις τον τίτλο, μετά από τέσσερις ήττες σε τελικούς.

“Μπορεί να αντιμετωπίσεις τον Ράφα ξανά, σε ένα ακόμη κεφάλαιο της μεταξύ σας αντιζηλίας ή να κερδίσεις ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Next Gen που θα προσπαθήσει να σε προκαλέσει. Σκέψου το Ρότζερ και ενημέρωσέ μας” έγραψε ο Βαλέσιο.

The post “Ρότζερ, έλα στη Ρώμη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα