Ρότερνταμ: Ο Παγώνης έσωσε 3 ΜΡ και πέρασε τελικό!

Πέμπτη σερί νίκη για τον Ραφαήλ Παγώνη, που παίζει αυτή την εβδομάδα στο Robey FOCUS Tennis Academy Open του Ρότερνταμ. Σήμερα Σάββατο (24/2) επικράτησε του Ελβετού, Σαμ Βαν Ντε Λάνγκεμπεργκ, με 4-6, 7-6(5), 6-1, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Αν και βρέθηκε με set πίσω, ο νεαρός Έλληνας τενίστας κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο και να ισοφαρίσει.

Μετά από ολιγόλεπτη “μάχη” στο tie-break έσωσε 3 MP, και στο decider ήταν καταιγιστικός, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για να προκριθεί!

Για να φτάσει ως εδώ αρχικά νίκησε τον Ντεξ Βαν Βέλντχιουζεν (Ολλανδία) με 6-2, 6-2 και μετά τον Λέο Ανίθεϊ (Γαλλόα) με 6-3, 6-3. Για να μπει στην 8άδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού, αλλά και No14 στο ταμπλό, Λούις Κάλιν, με 3-6, 6-2, 6-0, με τον οποίο συνεργάζεται στα διπλά.

Στο ματς της προημιτελικής φάσης επιβλήθηκε του Βέλγου, αλλά και No9 του ταμπλό, Ράφαελ Ντεμπέλντε, με 6-0, 6-2, ενώ είναι σε αναμονή και ο αγώνας του στα διπλά, και πάλι για τα ημιτελικά της U14 διοργάνωσης της Tennis Europe.

Παγώνης και Κάλιν θα αντιμετωπίσουν τους Ελβετούς, Σαμ Βαν Ντε Λάνγκενμπεργκ και Σάντρο Γουέμπερ, με στόχο την είσοδό του σ’ έναν ακόμα τελικό. Ήδη μετρούν μαζί τρεις μεγάλες νίκες, δίχως να απωλέσουν set.

The post Ρότερνταμ: Ο Παγώνης έσωσε 3 ΜΡ και πέρασε τελικό! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα