Η κλήρωση στο Ντουμπάι (draw)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (24/2) η κλήρωση για το 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι, με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να είναι στην κορυφή του ταμπλό, ενώ στο No2 είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ. Την πρώτη 5άδα του ταμπλό συμπληρώνουν τα ονόματα των Χούμπερτ Χούρκατς (No3), Κάρεν Χατσάνοφ (No4) και Ούγκο Αμπέρ (No5).

Για τον 27χρονο Ρώσο κρύβει αρκετούς κινδύνους το μονοπάτι του ως τον τελικό. Θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ενώ στον επόμενο γύρο τον περιμένει ο νικητής του Σουμίτ Ναγκά-Λορέντζο Σονέγκο. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, τότε στα προημιτελικά λογικά

θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Νταβίντοβιτς Φοκίνα (No8 του ταμπλό).

Στην τελική 4άδα θα βρίσκεται πιθανότατα μαζί του ένας εκ των Χούρκατς και Αμπέρ. Οι δυο τους διασταυρώνονται στην 8άδα, ενώ νωρίτερα έχουν να ξεπεράσουν απαιτητικά εμπόδια. Ο Πολωνός κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ενώ ο Γάλλος στο πρώτο του παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς. Στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά του είτε τον Άντι Μάρεϊ, είτε τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Στο άλλο μισό του ταμπλό δεσπόζει όπως προαναφέραμε ο Ρούμπλεφ, που ξεκινάει κόντρα στον Ζίζεν Ζανγκ. Αν τον νικήσει θα βρει μπροστά του είτε τον Λορέντζο Μουζέτι, είτε έναν qualifier, ενώ στην 8άδα διασταυρώνεται με τον Αντριάν Μαναρινό (No6 του ταμπλό). Οι Κάρεν Χατσάνοφ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ είναι τα φαβορί για τη συμπλήρωση του εναπομείναντα προημιτελικού, στο τελευταίο τέταρτο του ταμπλό.

Πιθανοί προημιτελικοί:
Μεντβέντεφ-Φοκίνα
Χούρκατς-Αμπέρ
Μπούμπλικ-Χατσάνοφ
Ρούμπλεφ-Μαναρινό

The post Η κλήρωση στο Ντουμπάι (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουμπάι,ntoubai