Ρολάν Γκαρός: η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά! – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει πιο αποφασισμένος από ποτέ για να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός αλλά τον περιμένει το δύσκολο εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Στην πρώτη τους ever αναμέτρηση, Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έχουν μια τεράστια πρόκληση μπροστά τους: την πρώτη τους παρουσία στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός!

Στις 13:30 GR λοιπόν, οι δύο τενίστες θα μπουν στο κεντρικό κορτ στην αναμέτρηση που μαγνητίζει τα περισσότερα βλέμματα από το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Παρίσι.

Και οι δυο τους θα

μπουν στον αγώνα του 4ου γύρου ξεκούραστοι και ευρισκόμενοι σε πολύ καλή κατάσταση μιας και είδαν τους αντιπάλους τους να αποσύρονται κατά τη διάρκεια του 3ου γύρου.

Είναι η πρώτη τους επίσημη αναμέτρηση αλλά οι δυο τους γνωρίζονται καλά ως κάτοικοι Μόντε Κάρλο ενώ έχουν προπονηθεί μαζί πολυάριθμες φορές έχοντας πολύ καλή προσωπική σχέση.

Φυσικά, όλα αυτά θα πάνε στην άκρη στον αγώνα της Δευτέρας όπου ο Στέφανος έχει το προσωπικό στοίχημα να πράξει ό,τι στερήθηκε έναν χρόνο πριν στον οδυνηρό αποκλεισμό του στα πέντε σετ από τον Σταν Βαβρίνκα.

Έχει πια την εμπειρία αλλά θα χρειαστεί να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα κόντρα στον πολύ πιο έμπειρο Ντιμιτρόφ που επίσης διψάει για μια καλή πορεία στο Παρίσι.



Αμέσως μετά, μπαίνει στο κορτ απίστευτα ξεκούραστος και φρέσκος ο Νόβακ Τζόκοβιτς (16:00 GR).

Ο Σέρβος έχει κάνει έναν υγιεινό περίπατο μέχρι τον 4ο γύρο και τώρα βρει απέναντι του τον πρώτο βαθμολογημένο τενίστα, που είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο τενιστών στο χώμα και τέταρτη συνολικά με την μοναδική φορά που βρήκε νικητή τον Ρώσο να είναι ο τελικός στο Masters στο Παρίσι πριν δύο χρόνια.

Ο Νόλε δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες αν συνεχίσει στον αήττητο φετινό ρυθμό του.

Οι άλλοι δύο αγώνες του 4ου γύρου έχουν ξεκάθαρο φαβορί.

Ο φορμαρισμένος Αντρέι Ρούμπλεφ, πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά, είναι το φαβορί κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς (12:00 GR) ενώ ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα μπαίνει σίγουρα ως φαβορί κόντρα στον νεαρό Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάγιερ (16:00 GR).

Στο γυναικείο ταμπλό, λείπει το πολύ μεγάλο ματς με την Πέτρα Κβίτοβα να παίζει κόντρα στην Σουάι Ζανγκ (12:00 GR), η “δήμιος” της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Ντανιέλ Κόλινς, παίζει κόντρα στην Ονς Τζαμπέρ (14:00 GR) ενώ η Σοφία Κένιν θα πρέπει να δυσαρεστήσει το γαλλικό κοινό κόντρα στην γηπεδούχο Φιόνα Φερό (18:00 GR).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ρολάν Γκαρός: η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα