Άνοιξε λογαριασμό ο Ναδάλ – VIDEO

08:12 1/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Τον πρώτο του τίτλο στη χρονιά κατέκτησε ο Ράφαελ Ναδάλ που επιβεβαίωσε όλα τα προγνωστικά στον τελικό του Abierto Mexicano

Ούτε ο Τέιλορ Φριτζ κατάφερε να προκαλέσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Ακαπούλκο.

Ο 33χρονος Ισπανός, κατέκτησε τον τίτλο στο ATP 500 τουρνουά στο Μεξικό, επικρατώντας με 6-3, 6-2 του νεαρού Αμερικανού στον τελικό της διοργάνωσης το Σάββατο.

Mastery in Mexico

The moment @RafaelNadal claimed his third @AbiertoTelcel title, and

his first on a hard court. #AMT2020 pic.twitter.com/wF3jgmRBw7

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2020

Το Νο1 του ταμπλό και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στη χρονιά και 85ο στην λαμπρή καριέρα του ενώ ήταν και ο 3ος στο Ακαπούλκο, μετά το 2005 και το 2013 όταν το τουρνουά διεξαγόταν σε χωμάτινη επιφάνεια.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Έκανα ένα σπουδαίο τουρνουά από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Το Ακαπούλκο ήταν ο πρώτος μεγάλος τίτλος που κέρδισα στην καριέρα μου και είναι απίστευτο που βρίσκομαι και πάλι εδώ μετά από 15 χρόνια. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους που με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, κάθε φορά που έρχομαι εδώ” είπε ο Ναδάλ στην τελετή απονομής του τροπαίου.

Ο Ράφα δεν έχασε σετ καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενώ κατά μέσο όρο έχασε 5 games σε κάθε ματς.

“Είναι μια σημαντική εβδομάδα για μένα. Δεν είχα παίξει σε τουρνουά μετά την Αυστραλία και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνίστηκα εδώ. Έπαιξα σταθερά και με την κατάλληλη ένταση, με το σωστό πάθος και το forehand μου λειτούργησε καλά” πρόσθεσε ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα.

Knockdown @RafaelNadal bides his time before landing the haymaker in Acapulco.#AMT2020 pic.twitter.com/vpAQdyaWSu

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2020

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, ο Ναδάλ έσωσε το ένα και μοναδικό break του Φριτζ στο ματς και αυτό στο 2ο σετ, όταν ήδη είχε προηγηθεί με break.

Ο Ράφα πέτυχε break στο 8o game του εναρκτήριου σετ (5-3) ενώ σημείωσε άλλα δύο breaks στο 2ο σετ ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά.

Ο Τέιλορ Φριτζ δεν μπορούσε παρά να πλέξει το εγκώμιο του καταξιωμένου αντιπάλου του.

“Είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία και μου το έδειξε και σήμερα. Το Ακαπούλκο είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ένιωσα πολύ αγάπη όλη την εβδομάδα”

Με τους 500 ATP βαθμούς, ο Ναδάλ θα διατηρήσει την απόσταση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που επίσης θριάμβευσε την εβδομάδα, κατακτώντας τον τίτλο στο Ντουμπάι.

Muy delicioso @RafaelNadal #AMT2020 pic.twitter.com/7VfHrQa6kj

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2020

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW

The post Άνοιξε λογαριασμό ο Ναδάλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα