Προβάδισμα ο Νόλε για τον τίτλο του GOAT

H μάχη για τον τίτλο του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών αναμένεται να συνεχιστεί και το 2022 με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να έχει το μομέντουμ, τον Ράφαελ Ναδάλ να δείχνει διατεθειμένος να το παλέψει όσο μπορεί και τον Ρότζερ Φέντερερ να μην διαθέτει την πολυτέλεια του χρόνου.

Ο Μπόρις Μπέκερ, έδωσε τη δική του οπτική στο θέμα και είπε πως αν τώρα σταματούσαν και οι τρεις το τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών καθώς ο Γερμανός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραμονή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και οι τρεις Θρύλοι της εποχής μας έχουν απο 20 Grand Slams τίτλους,

ωστόσο ο Σέρβος υπεραθλητής έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην κορυφή του κόσμου, γεγονός που μετράει πολύ για τον πρώην προπονητή του Τζόκοβιτς.

“Το γεγονός ότι και οι τρεις έχουν κερδίσει 20 Grand Slam είναι απίστευτο και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ξανά. Παίζουν μεταξύ τους τα τελευταία 15 χρόνια και δεν έχουν κερδίσει περισσότερους τίτλους γιατί κάποιος άλλος από αυτούς το έχει κερδίσει.

“Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Υπήρξα αθλητής και το Νο1 είναι πολύ σημαντικό. Ο Νόβακ είναι πολύ μπροστά σε αυτό. Αν και οι τρεις σταματούσαν το τένις σήμερα, θα έβλεπα τον Νόβακ ως GOAT. Την ίδια ώρα, ο Τζόκοβιτς μοιάζει περισσότερο πιθανό να σπάσει και το ρεκόρ των Grand Slam” είπε ο Μπέκερ σε Podcast του Γερμανικού Eurosport.

Ο Μπέκερ τοποθετήθηκε και για την προσπάθεια που καταβάλει ο Ρότζερ Φέντερερ να επιστρέψει στο επαγγελματικό tour στα 40 του χρόνια.

“Τόσο ο Ράφα όσο και ο Ρότζερ, πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά για το πόσο ακόμα μπορούν να αποκαλούνται τενίστες. Για τον Ράφα ίσως είναι λίγο πιο εύκολο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Φέντερερ από εμένα αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να κάνει άλλο ένα comeback μετά από χειρουργίο, σχεδόν στα 41 του χρόνια” πρόσθεσε ο Boom-Boom.

The post Προβάδισμα ο Νόλε για τον τίτλο του GOAT appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα