Πρωταθλητής στο Κίτζμπουελ ο Ρουντ (vid)

00:46 1/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Τον 5ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 3ο συνεχόμενο κατέκτησε ο ασταμάτητος Κάσπερ Ρουντ, που κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνεζ στον επεισοδιακό τελικό του Generali Open.

Ο Νορβηγός πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και μέσα σε 15 μέρες κατάφερε να κατακτήσει τρεις συνεχόμενους ΑΤΡ τίτλους. Ασύλληπτες επιδόσεις από τον 23χρονο, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα θα δει τον εαυτό του σε νέα ύψη.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναρριχηθεί στο

Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης δημιουργώντας νέο ρεκόρ καριέρας και θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο την είσοδό του στο Top10.

Τελευταίο του… θύμα στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας, ήταν ο Νο97 τενίστας του κόσμου, Πέδρο Μαρτίνεζ.

Σε έναν επεισοδιακό τελικό, ο οποίος διεκόπη τρεις φορές λόγω βροχής και τελικά ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Ρουντ επικράτησε με 6-1, 4-6, 6-3 και έφτασε στο… χατ-ρικ.

HAT-TRICK HERO

The moment @CasperRuud98 locked in 3 ATP titles in 3 weeks!#ATPKitz pic.twitter.com/HE5X2ulLXh

Tennis TV (@TennisTV) July 31, 2021

Ο Ισπανός φιναλίστ, αγωνίστηκε για 1η φορά στην καριέρα του σε τελικό ΑΤΡ θεσμού και από την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο Νο77 της παγκόσμιας κατάταξης, εξαργυρώνοντας με άνοδο 20 θέσεων, την εξαιρετική εβδομάδα του στο Generali Open.

Μετά τους τίτλους στο Μπάσταντ της Σουηδίας και το Γκστάαντ της Ελβετίας, λοιπόν, ο Ρουντ στέφθηκε πρωταθλητής και στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας, ολοκληρώνοντας με τρομερό τρόπο τα τρία συνεχόμενα, χωμάτινα τουρνουά που διεξήχθησαν όσο υπήρχε δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

GENERALI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρωταθλητής στο Κίτζμπουελ ο Ρουντ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα