Πρόωρος αποκλεισμός για Πλίσκοβα! – VIDEO

Νωρίς-νωρίς αποχαιρέτησε το Παρίσι και το φετινό Roland Garros η Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα αν και προερχόταν από επτά σερί νίκες, εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Πέτρα Μάρτιτς και αποκλείστηκε από τη Σέρβα, στον 3ο γύρο του θεσμού…

Τι κι αν πριν μερικές ημέρες κατέκτησε το πολύ δυνατό τουρνουά της Ρώμης και έβαλε το όνομά της στη λίστα με τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Γαλλικό Όπεν ;

Η Καρολίνα Πλίσκοβα κέρδισε μόλις… έξι γκέιμς στο τρίτο της ματς επί Γαλλικού εδάφους αυτή

την εβδομάδα και ηττήθηκε από την Πέτρα Μάρτιτς μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, λέγοντας πρόωρα αντίο στο τουρνουά.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την πολύ φορμαρισμένη Σέρβα, η οποία έδειξε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετινό Roland Garros.

Fourth Round Feels

Petra Martic surprises No. 2 seed Karolina Pliskova 6-3 6-3.#RG19 pic.twitter.com/7yElcq9HwI

Roland-Garros (@rolandgarros) 31 Μαΐου 2019


Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, η Πλίσκοβα πέρασε μπροστά και με μπρέικ (2-3), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να την αφυπνίσει, με την Μάρτιτς να αντιδράει υπέροχα και να φτάνει με ένα σερί τεσσάρων κερδισμένων γκέιμ, στη μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στο PC.

To No31 του κόσμου, στον 4ο γύρο θα αγωνιστεί απέναντι στην νικήτρια του αγώνα της Κάια Κανέπι με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που είναι προγραμματισμένος για αργότερα σήμερα.

Το εισιτήριο της για την φάση των “16” του Γαλλικού Όπεν πήρε και η θαυματουργή 19χρονη, Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Τσέχα απέκλεισε την σπεσιαλίστρια στο χώμα Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, και περιμένει την Ελίζ Μέρτενς στη συνέχεια. Τελικό σκορ μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, 6-4, 6-4 υπέρ του Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης.

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Πλίσκοβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα