Πρεμιέρα στο Λονδίνο – VIDEO

11:48 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκινάει σήμερα το 133ο Wimbledon Championships

Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα, Ζβέρεφ, Αλιασίμ και οι δικοί μας Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς, πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα του Wimbledon!

Το τρίτο Grand Slam της σεζόν ξεκινάει σήμερα στις εγκαταστάσεις του All England Club και ο καλός καιρός

θα είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της πρεμιέρας (αλλά και όλης της πρώτης εβδομάδας), αν και το Wimbledon διαθέτει, πλέον, δύο γήπεδα με οροφές (Center Court, Court One).

Ως είθισται, το πρόγραμμα της 1ης ημέρας στο κεντρικό court, το ανοίγει ο υπερασπιστής του τίτλου στους άνδρες και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος στις 15:00GR θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Φίλιπ Κολσράιμπερ σε ένα δύσκολο πρώτο τεστ για τον τέσσερις φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Ο Νόλε δεν έχει χάσει ποτέ σε 1ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, μετά το Australian Open 2006 και έχει ρεκόρ 10-2 απέναντι στον Γερμανό ενώ τον κέρδισε και στη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γρασίδι (Wimbledon 2015).

Στο Court 2 (κεντρική φωτό) θα αγωνιστεί (περίπου στις 17:00GR) ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι ο τενίστας με τις περισσότερες νίκες στο tour φέτος (35-14). Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Wimbledon τον Ιταλό, Νο89 στην ATP, Τόμας Φαμπιάνο έχοντας κερδίσει τον 30χρονο άσο με σχετική άνεση στον περσινό 3ο γύρο του θεσμού (6-2, 6-1, 6-4).

Ένα από τα πρώτα ματς του φετινού Wimbledon θα είναι και ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στην 24χρονη Αμερικανίδα, Νο90 στον κόσμο, Μπερνάντα Πέρα με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να καλείται να επιβεβαιώσει την πολύ καλή της φόρμα και τα προγνωστικά που την θέλουν φαβορί για τη νίκη. Ο αγώνας θα ανοίξει το πρόγραμμα (13:00GR) στο Court 16 των εγκαταστάσεων.

Δύσκολο ματς απέναντι στον αριστερόχειρα big server, Γίρι Βέσελι περιμένει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Court 1 (17:00GR) ενώ ο Σταν Βαβρίνκα αντιμετωπίζει στο πρώτο παιχνίδι του Court 2 (13:00GR) τον έμπειρο Ρούμπεν Μπέμελμανς από το Βέλγιο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας, ξεχωρίζει ο Αμερικανικός εμφύλιος ανάμεσα στην πέντε φορές πρωταθλήτρια του θεσμού, Βίνους Γουίλιαμς και την κατά 24 χρόνια νεότερή της, Κόρι Γκοφ η οποία πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο φημισμένο τουρνουά, μόλις στα 15 της χρόνια, προερχόμενη από τα προκριματικά.

Tο πρόγραμμα της Δευτέρας (01/04)

CENTRE COURT (Ώρα έναρξης 15:00GR)
1-Novak Djokovic (Serbia) v Philipp Kohlschreiber (Germany)
Yulia Putintseva (Kazakhstan) v 2-Naomi Osaka (Japan)
30-Kyle Edmund (United Kingdom) v Jaume Munar (Spain)

Court One (Ώρα έναρξης 15:00GR)
7-Simona Halep (Romania) v Aliaksandra Sasnovich (Belarus)
Jiri Vesely (Czech Republic) v 6-Alexander Zverev (Germany)
Venus Williams (United States) v Cori Gauff (United States)

Court Two (Ώρα έναρξης 13:00GR)
22-Stan Wawrinka (Switzerland) v Ruben Bemelmans (Belgium)
Zhu Lin (China) v 3-Karolina Pliskova (Czech Republic)
Thomas Fabbiano (Italy) v 7-Stefanos Tsitsipas (Greece)
14-Caroline Wozniacki (Denmark) v Sara Sorribes Tormo (Spain)

Court 16 (13:00GR)
 31-Maria Sakkari (GRE) Bernada Pera (USA)

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Πρεμιέρα στο Λονδίνο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα