Πρεμιέρα με νίκη για Παγώνη στην Ισπανία

23:20 9/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ραφαήλ Παγώνης παραχώρησε μόλις ένα game στην πρεμιέρα του στο διεθνές U14 τουρνουά XI Vilas Academy Trophy U14 που διεξάγεται στην Παλμανόβα της Ισπανίας αυτές τις ημέρες, με τον Νο3 του ταμπλό να επικρατεί του Γερμανού Ραφαέλ Μένικεν με 6-0, 6-1 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ιρανό Μπάρντια Ματζαμπάντι που με τη σειρά του κέρδισε τον Ολλανδό Κοέν Σέελερτ με 7-6(5), 6-4. 

Ο αθλητής του ΟΑ Γλυφάδας θα αγωνιστεί και στο διπλό, όπου μαζί με τον Ολλανδό Γιορίς φαν Λίντε θα αντιμετωπίσουν τους Τζον Μάικλ Κάρνεϊ (Μ.

Βρετανία) και Ρόμπιν Ιβάν (Ρουμανία) για τη φάση των “16”. 

Στο τουρνουά συμμετέχει και η Διόνη Κουκούλη η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη κόντρα στην Βραζιλιάνα Φλάβια Τσερομπίμ Σόουζα, ενώ στον πρώτο της αγώνα στο διπλό μαζί με την Ολλανδή Πίππα Φένις, επικράτησαν των Βραζιλιάνων Χαντάσια Αλίσια Περέιρα Σίλβα και Φλάβια Τσερομπίμ με 6-3, 7-6(5) με τις Νο3 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν στη συνέχεια τις Ολλανδές Κάρα Νιτέσκου και Μίλα φαν ντερ Λεκ. 

Στα προκριματικά αγωνίστηκε και η Ιωάννα Αρσενία Μεντζέλου η οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισπανίδα Μία Παούνοβιτς Λιστόρτι με 4-6, 6-2, 10-6. Την Τρίτη η Μερτζέλου έπαιξε και στο διπλό μαζί με την Ισπανίδα Εύα Νάβιο Ερνάντεζ με τις δύο παίκτριες να μένουν εκτός συνέχειας μετά την ήττα από τις Ρωσίδες Νίνα Κουπτσόβα και Βερόνικα Τροΐτσκαγια με 7-6(2), 6-1. 

The post Πρεμιέρα με νίκη για Παγώνη στην Ισπανία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρεμιέρα, Παγώνη, Ισπανία,premiera, pagoni, ispania