Πόσπισιλ για Τζόκοβιτς: Νοιάζεται για όλους τους παίκτες

18:14 8/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς “έπλεξε” ο Βάσεκ Πόσπισιλ που μίλησε με τα καλύτερα λόγια το έργο του θρυλικού Σέρβου τενίστα ως προέδρου του ATP Player Council.

Ο 30χρονος Καναδός τενίστας είναι διάσημος για της δημόσιες τοποθετήσεις του που πάντα έχουν ως κύριο γνώμονα την αύξηση της επιρροής και της δύναμης των παικτών στα τεκταινόμενα του παγκόσμιου τένις.

“Όσον αφορά

στις δυναμικές που έχουν αναπτυχθεί στο συμβούλιο των παικτών, υπάρχουν φυσικά τρεις τεράστιες προσωπικότητες που ασκούν μεγάλη επιρροή και έχουν διαφορετικές, πολλές φορές, απόψεις. Είναι μια ενδιαφέρουσα δυναμική αλλά δουλεύουν και συνεργάζονται εξαιρετικά”.

“Έχω εντυπωσιαστεί από τον Νόβακ διότι δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι συμβαίνει με τους άλλους τενίστες, ειδικά της χαμηλότερης κατάταξης. Πιθανώς οφείλεται στο τι πέρασε μικρός, στον τρόπο που μεγάλωσε. Ξέρω ότι η οικογένεια του πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία. Έχω τον απεριόριστο σεβασμό μου για την προσπάθεια που έχει κάνει να επιφέρει θετικές αλλαγές” ανέφερε ο Πόσπισιλ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πόσπισιλ για Τζόκοβιτς: Νοιάζεται για όλους τους παίκτες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα