Αισιοδοξία για την διεξαγωγή του Shanghai Masters

22:08 7/5/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Διευθυντής του Shanghai Masters πιστεύει πως η φετινή διοργάνωση έχει μεγάλες πιθανότητες να διεξαχθεί κανονικά, παρά τα πάμπολλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στην Κίνα…

Μπορεί η Κίνα να είναι αρνητικά στο επίκεντρο της επικαιρότητας τους τελευταίους τρεις και πλέον μήνες, εξαιτίας του κορονοϊού, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Διευθυντή του Shanghai Masters να είναι αισιόδοξος για την διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Το πολύ δυνατό Masters της

Ασίας είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα την εβδομάδα 11-18 Οκτωβρίου και ο Μάικλ Λουεβανό, Διευθυντής του τουρνουά, μιλώντας σε μέσο των ΗΠΑ υποστήριξε ότι μόνο απίθανο δεν είναι φέτος να δούμε δράση στην Σαγκάη.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: “Οι πιθανότητες είναι 50-50 να διεξαχθεί φέτος το τουρνουά. Πολλοί νομίζουν πως αργά ή γρήγορα θα ανακοινώσουμε την ακύρωση του θεσμού, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα”.

Για να συνεχίσει: “Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι οι αεροπορικές μετακινήσεις στην Κίνα. Δεν νομίζω πως θα υπάρχει άλλο πρόβλημα όσον αφορά τον κορονοϊό. Εξετάζουμε αρκετές λύσεις μαζί με την Κυβέρνηση και μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινώσουμε τις προθέσεις μας”.

Ο Λουεβανό, επεσήμανε πως όλα είναι ανοιχτά για το τουρνουά, με πιθανότερο σενάριο όμως αν είναι να διεξαχθεί, οι πόρτες στο κοινό να είναι κλειστές.

Πάντως, ήδη αρκετοί από τους κορυφαίους τενίστες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους σε μια τέτοια εξέλιξη. Πιο πρόσφατα, ο Φάμπιο Φονίνι είπε πως δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ασία φέτος.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αισιοδοξία για την διεξαγωγή του Shanghai Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα