Πονάει αλλά το παλεύει – VIDEO

Αφού δήλωσε πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του, όπως του αξίζει, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο συνεχίζει την προσπάθεια επανόδου στο tour, ξεκινώντας προπονήσεις με ρακέτα.

Ο 32χρονος Αργεντίνος, δεν μπορούσε να προπονηθεί ελεύθερα τους προηγούμενους μήνες, αφού οι ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατο δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται στο court, ωστόσο σιγά-σιγά επιστρέφει στις τενιστικές προπονήσεις και δείχνει τη μεγάλη θέληση που έχει για οριστική επιστροφή στο τένις.

Με φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, ο Ντελ Πότρο

ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι ακόμα πονάει, όμως κάνει ότι μπορεί για να γυρίσει το συντομότερο στα courts και να τελειώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους.

“Θέλω να σας ενημερώσω ότι τις τελευταίες ημέρες έχω επιστρέψει στις προπονήσεις και σταδιακά δουλεύω στο court. Το γόνατο με ενοχλεί ακόμα, οπότε θέλουμε να δούμε πως συμπεριφέρεται σε συνθήκες προπόνησης. Αν και δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία επιστροφής, κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που πάντα μου δείχνετε” έγραψε ο Πύργος του Ταντίλ.

Hoy vine a pasar el día con mi amiga! Quería contarles que en estos días volví a entrenarme y a practicar de a…

Δημοσιεύτηκε από Juan Martín del Potro στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

The post Πονάει αλλά το παλεύει – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα