Ακυρώνεται το Citi Open ;

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δεν θα διεξαχθεί το 500αρι τουρνουά του Citi Open που είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον…

Στον “αέρα” βρίσκεται η πρώτη χρονικά διοργάνωση που αναμένεται να ξεκινήσει στο Tour της ΑΤΡ, στην μετά κορονοϊό εποχή (13 – 21 Αυγούστου).

Πιο συγκεκριμένα, το πολύ δυνατό 500αρι τουρνουά του Citi Open κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λάβει χώρα φέτος, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ που είδαν το φως

της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας.

Αν επαληθευτούν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, τότε θα δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με την διεξαγωγή, ή όχι, του US Open.

Αυτό, γιατί φέτος το Citi Open είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του Major της Νέας Υόρκης και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία των αθλητών.

Αν λοιπόν έχει δοθεί ήδη εντολή να μην γίνει το Citi Open αυτές τις ημερομηνίες, τότε πρέπει να περιμένουμε και την ακύρωση των υπόλοιπων τουρνουά του Αμερικανικού Swing, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του US Open.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για την ιστορία και μόνο, στο Citi Open έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Κέι Νισικόρι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ακυρώνεται το Citi Open ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα