“Πολλοί τενίστες επικεντρώνονται στο Αυστραλιανό Όπεν”

Ο Διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τιλί, θεωρεί πως πολλοί από τους top τενίστες δεν θα αγωνιστούν φέτος σε US Open και Roland Garros…

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστραλός πιστεύει πως δεν θα είναι λίγοι οι αθλητές που δεν θα αγωνιστούν στο Tour μέχρι το τέλος της σεζόν και όλο αυτό το διάστημα θα προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτό πιστεύει ο Τιλί, που

ενισχύει τις φήμες που θέλουν τα δυο Grand Slams που είναι προγραμματισμένα μέχρι το τέλος της σεζόν, να αναμένεται να ακυρώσουν τη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι οι μεγάλοι αθλητές της ΑΤΡ και οι κορυφαίες αθλήτριες της WTA σκέφτονται από τώρα να ταξιδέψουν στην Αυστραλία στις αρχές του Δεκέμβρη για να προετοιμαστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Αυστραλία θα μπορούν να αισθανθούν ασφαλείς και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Οι περισσότεροι κορυφαίοι, συμπεριλαμβανομένου και του Ρότζερ Φέντερερ, πιστεύω πως δεν θα παίξουν ξανά μέχρι το τέλος του 2020. Γι’ αυτό ακούμε και πολλούς τώρα τελευταία να μιλούν για τη νέα σεζόν.

Δεν είμαι κατά της διεξαγωγής του US Open, αλλά οι τενίστες ήδη σκέφτονται το μέλλον τους μακριά από αυτό. Το Αυστραλιανό Όπεν είναι το μοναδικό Grand Slam που αυτή τη στιγμή μοιάζει σίγουρο να διεξαχθεί και αυτό δεν αλλάζει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πολλοί τενίστες επικεντρώνονται στο Αυστραλιανό Όπεν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα