“Πολλοί νέοι, δεν έχουν ιδέα πως να χτίσουν έναν πόντο”

16:42 1/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Μπόρις Μπέκερ μίλησε στην κάμερα του Eurosport, για τις επιδόσεις των NextGen τενιστών, επισημαίνοντας κάποια από τα άσχημα χαρακτηριστικά των περισσοτέρων εξ’ αυτών…

Ο πολύπειρος σχολιαστής των καναλιών Eurosport δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και εξαπέλυσε τα πυρά του προς τους τενίστες της νέας εποχής, τονίζοντας πως ξέρουν σχεδόν, μονάχα, να χτυπούν δυνατά τη μπάλα.

Ο 51χρονος πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, χρησιμοποίησε για επιχείρημα

και τις αψεγάδιαστες πορείες των Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ, στα τελευταία 15 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Νομίζω πως πολλοί από τους νέους τενίστες, δεν έχουν καν ιδέα πως να χτίσουν σωστά έναν πόντο. Αυτό που κάνουν απλά, είναι να χτυπούν τη μπάλα με όλη τους τη δύναμη, στο κέντρο του γηπέδου.

Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν όμως, αυτό είναι σίγουρο πως θα αλλάξει. Θα πέσουν μερικές φορές, μέχρι να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και ότι η τύχη δεν παίζει ρόλο στη νίκη.

Αν έπαιζε, οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς δεν θα ήταν ακόμη εδώ που είναι τώρα. Λέτε να είναι τόσο τυχεροί ; Έχουν χτίσει πράγματα και τα απολαμβάνουν τώρα.

Πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο για να κερδίσεις έναν αγώνα. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία. Πολλοί νέοι, ανεβαίνουν απότομα επίπεδο και δεν ξέρουν, δεν μπορούν να καταλάβουν, πως καταφέρνουν και κερδίζουν”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πολλοί νέοι, δεν έχουν ιδέα πως να χτίσουν έναν πόντο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα