Η υπερασπίστρια είναι εδώ – VIDEO

10:06 1/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Κόκο Γκοφ για την κάτοχο του τίτλου στη Νέα Υόρκη, Ναόμι Οσάκα

Ένα γερό μάθημα παρέδωσε η Ναόμι Οσάκα στην Κόκο Γκοφ, στο πολύαναμενόμενο παιχνίδι τους για τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε σαν πραγματικό Νο1 και συνέτριψε με 6-3, 6-0 την 15χρονη Αμερικανίδα, μπροστά σε 23,771 συμπατριώτες της που γέμισαν ασφυκτικά το Arthur Ashe στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου.

Μόλις

65 λεπτά χρειάστηκε η Οσάκα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της “τρομαγμένης” Γκοφ η οποία στα 15 της χρόνια έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων της και αυτό φάνηκε στον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισε το ματς η Γιαπωνέζα.

Σε μια ένδειξη αθλητικής παιδείας, η Οσάκα έδωσε την ευκαιρία στην Γκοφ να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες της, μέσα στο court, όμως η 15χρονη Αμερικανίδα με δυσκολία είπε δύο λόγια καθώς η συγκίνησή της από την ένταση του αγώνα, ήταν μεγάλη.

“Ήταν απίστευτα. Θα μάθω πολλά από αυτό το ματς” είπε με δάκρυα στα μάτια η Γκοφ, μετά την ήττα ενώ αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, έπλεξε το εγκώμιο της Οσάκα: “Είναι το Νο1 του κόσμου και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Μετά το παιχνίδι απέδειξε ότι είναι πραγματική αθλήτρια. Για μένα, ο ορισμός του αθλητή είναι αυτός που σε βλέπει σαν το χειρότερο εχθρό του μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό μπορεί να είστε φίλοι. Νομίζω αυτό έκανε σήμερα”.

Class. Act.

After defeating Coco Gauff in straight sets, Naomi Osaka asked the 15-year-old to join her for the encore interview. pic.twitter.com/kcat7fRggr

— espnW (@espnW) September 1, 2019

Στο εναρκτήριο σετ, η Γκοφ δύο φορές ισοφάρισε το προβάδισμα με break της Οσάκα, όμως με το τρίτο της break στο σετ, στο 8ο game (5-3), η Ναόμι πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν κοίταξε ξανά πίσω, κατακτώντας με μηδέν το 2ο σετ.

Στον 4ο γύρο, η υπερασπίστρια του τίτλου θα αντιμετωπίσει την Μπελίντα Μπένσιτς που πήρε με walk over την πρόκριση στις “16”, μετά την απόσυρση της Ανέτ Κονταβέιτ.

The post Η υπερασπίστρια είναι εδώ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα