Πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Αζαρένκα η Στίβενς! – VIDEO

18:11 6/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Στον τρίτο γύρο του Premier Mandatory τουρνουά της Μαδρίτης προκρίθηκε η Σλόαν Στίβενς που κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στη Βικτόρια Αζαρένκα!

Με “αέρα” από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον ποδοσφαιριστή Ζόρντι Αλτιντόρ αλλά και με νέα συνεργασία στο κομμάτι του προπονητή με τον Σβεν Γκρόνεφελντ (πρώην προπονητής των Σέλες, Βοζνιάκι, Αντσιτς και Σαράποβα μεταξύ άλλων), η Σλόαν Στίβενς έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα

στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης!

Η 25χρονη Αμερικανίδα επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης της Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4, 2-6, 6-2 και βρίσκεται ήδη στις “16” της διοργάνωσης όντας το μεγάλο φαβορί και σε αυτόν τον γύρο καθώς, λόγω της απόσυρσης της Καρολίν Βοζνιάκι, αντιμετωπίζει μία εκ των Τζενγκ ή Κορνέ.

Περισσότερο φημισμένη για τη νίκη της στο Αμερικανικό Όπεν του 2017, η Στίβενς, θυμίζουμε, ότι είχε φτάσει πέρσι στον τελικό του Ρολάν Γκαρός φθάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ!

Σε ακόμα ένα φετινό τουρνουά, η Γέλενα Οσταπένκο απογοήτευσε νωρίς.

Στον δεύτερο μόλις γύρο και στο πρώτο δυνατό της τεστ στη διοργάνωση, ήταν ανεπαρκής και ηττήθηκε από την Κίκι Μπέρτενς με 6-4, 6-3 συνεχίζοντας τους μήνες μετριότητας που έχουν προηγηθεί.

Δευτέρα, 6/5: 2ος γύρος Madrid Open

Stephens (USA) beat Azarenka (Belarus) 6-4 2-6 6-2
Bertens (Netherlands) beat Ostapenko (Latvia) 6-4 6-3
Sevastova (Latvia) beat Buzarnescu (Romania) 6-3 6-4

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Αζαρένκα η Στίβενς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα