Πήρε εκδίκηση η Μπάρτι – VIDEO

Η Άσλεϊ Μπάρτι απέκλεισε την Καρολίν Γκαρσία με νίκη στα τρία σετ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του φετινού Wuhan Open. Η Ελίνα Σβιτόλινα, από την πλευρά της, κέρδισε το ντέρμπι με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα…

Η Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, πήρε εκδίκηση από την Καρολίν Γκαρσία για τον χαμένο τελικό του 2017 στη Γουχάν, “σφραγίζοντας” με μια μεγάλη ανατροπή, το εισιτήριό της για τις “16” καλύτερες του θεσμού στην Κίνα.

Η Μπάρτι επιβλήθηκε μετά

από δυο ώρες και 13 λεπτά της 25χρονης Γαλλίδας, Νο30 του κόσμου, με 4-6, 6-4, 6-1 και συνεχίζει στον 3ο γύρο του τουρνουά.

The World No. 1 moves on!@ashbar96 comes back from a set down to defeat Garcia 4-6, 6-4, 6-1. ⁰
She will face Sofia Kenin in the round of 16#WuhanOpen pic.twitter.com/BW0pkPIbRb

WTA (@WTA) 24 Σεπτεμβρίου 2019


Εκεί, θα παίξει κόντρα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Αμερικανίδα, Σοφία Κενίν, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε την Ελίζ Μέρτενς μετά από ματς-θρίλερ, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ. Τελικό σκορ 4-6, 6-4, 7-6(5).

Η Σλόαν Στίβενς, προκρίθηκε επίσης στον 3ο γύρο κερδίζοντας την Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ με 6-2, 3-6, 6-1. Με αυτόν τον τρόπο, “σφράγισε” το σπουδαίο ντέρμπι με την Πέτρα Κβίτοβα στην επόμενη φάση.

Τέλος, νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, αναδείχθηκε η Ελίνα Σβιτόλινα. Η Ουκρανή διανύει φοβερή αγωνιστική περίοδο και το απέδειξε για ακόμη μια φορά την Τρίτη, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, η Νο3 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε με 7-5, 6-2 και θα αντιμετωπίσει την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στη συνέχεια του τουρνουά.

No.3⃣ seed @ElinaSvitolina is into the 3⃣rd round at @wuhanopentennis after defeating Muguruza 7-5, 6-2. #WuhanOpen pic.twitter.com/YwmnVczPJN

WTA (@WTA) 24 Σεπτεμβρίου 2019


WUHAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήρε εκδίκηση η Μπάρτι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα