Την Πέμπτη με Μαναρινό ο Τσιτσιπάς

Ο έμπειρος Αντριάν Μαναρινό αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 1ο γύρο του Zhuhai Championships

Ένα μήνα μετά τον τελευταίο του αγώνα στο tour, στην ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον 1ο γύρο του US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στις ατομικές του υποχρεώσεις.

Αγωνιζόμενος αρχικά για το Davis Cup και στη συνέχεια για το Laver Cup, ο 21χρονος Έλληνας καλείται

να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων χαμένων αγώνων στο tour.

Η τελευταία του νίκη ήταν στο Citi Open της Ουάσινγκτον, στα προημιτελικά επί του Μπενουά Περ ενώ μετά την ήττα από τον Νικ Κύργιο στα ημιτελικά, ξεκίνησε η κατηφόρα.

Ακολούθησαν οι συνεχόμενες ήττες με Χουρκάτς (Μόντρεαλ), Στρουφ (Σινσινάτι) και Ρούμπλεφ (Νέα Υόρκη) με αποτέλεσμα ο Στέφανος να αναθεωρήσει και να κλείσει ακόμα και τις σελίδες του στα social media.

Την Πέμπτη, το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Αντριάν Μαναρινό για τον 1ο γύρο του Zhuhai Championsips στην Κίνα, στην πρώτη έκδοση του τουρνουά.

O αριστερόχειρας Γάλλος, Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι πολύ επικίνδυνος και ποιοτικός στα hard court τουρνουά, έχοντας φετινό ρεκόρ 18/21 και έναν τίτλο στο χορτάρι του Χερτόγκενμπος (πρώτος τίτλος καριέρας).

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν στο tour, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί 6-2, 7-5 του Μαναρινό στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης, πριν μερικούς μήνες.

Την Τετάρτη θα κάνει το ντεμπούτο του ο Γκάελ Μονφίς κόντρα στον Κάμερον Νόρι.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Την Πέμπτη με Μαναρινό ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα