Παραιτήθηκε ο Γκίμελστομπ

19:47 1/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Εν μέσω κατακραυγής από τη διεθνή τενιστική κοινότητα, το μέχρι πρότινος μέλος του board of directors της ATP, Τζάστιν Γκίμελστομπ, παραιτήθηκε από τη θέση του και δεν θα επιχειρήσει την επανεκλογή του.

Σας ενημερώσαμε αναλυτικά για τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση Τζάστιν Γκίμελστομπ, για την καταδίκη δηλαδή του 42χρονου πρώην τενίστα και μέχρι την Τετάρτη μέλος του board of directors της ATP λόγω της βάναυσης επίθεσης του προς φιλικό του πρόσωπο

τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Η μη καταδίκη του συμβάντος από την ATP και η μη αποπομπή του Γκίμελστομπ από τη διοικητική θέση που κατείχε προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος όπως ο Σταν Βαβρίνκα και ο Άντι Μάρεϊ και, τελικά, εν μέσω κατακραυγής στα social media για το θέμα, ο Γκίμελστομπ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και…παραιτήθηκε!

“Παραιτούμαι γιατί έχω εκλεγεί για να μιλώ εκ μέρους του αθλήματος και των αθλητών και πλέον προκαλώ αναστάτωση με τα όσα έχουν συμβεί. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την παραίτηση όπως και για όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη Δευτέρα” ανέφερε στη λιτή του ανακοίνωση ο άνθρωπος που κέρδισε το μακρινό 1998 τα διπλά μικτά σε Αυστραλιανό και Γαλλικό Όπεν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Παραιτήθηκε ο Γκίμελστομπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα